2022. Évközi 23. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. szeptember 4 – 11.

Évközi 23. vasárnap

 

VASÁRNAP( szeptember 4. )
  
10. 30: Veni Sancte – diákokért, tanárokért

KEDD ( szeptember 6. )
18. 00 (Szentmise) :+ Máriáért

CSÜTÖRTÖK ( szeptember 8. ) Kisboldogasszony
18. 00 (Szentmise) :+ Istvánért és + szülőkért

SZOMBAT ( szeptember 10. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Pádár szülőkért és + gyermekeikért

VASÁRNAP ( szeptember 11. ) Évközi 23. vasárnap
  
10. 30: Hívekért


Kedden az esti szentmise után szentségimádás tartunk, alatta gyóntatás.

Vasárnapi szentmiséinken újra indul az óvodás és kisiskolás gyermekek szentmise alatti hittanfoglalkozása, várjuk őket szeretettel a plébánián fél 11-kor.

Szeptember 9-től folytatódik a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 10-12 óra között lesznek. Szeretettel várnak minden kismamát és édesanyát gyermekeikkel együtt Alsó- és Felsőgödről egyaránt.További információ a hirdetőtáblán található.

– A szeptember 10 – 11-i hétvégén lesz a váci Hétkápolna kegyhely búcsúünnepe. Részletes program a hirdetőtáblán.

A Túrakör következő kirándulása szeptember 10-én szombaton lesz a Cserhátba, Szanda várához. A táv kb. 15 km, utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a felsőgödi Autóspihenőben. Mindenkit várnak szeretettel!

– Szeptember 11-én vasárnap délután 16 órától a Gaude kórus ad hangversenyt templomunkban, melyre mindenkit várnak szeretettel! Részletek a hirdetőtáblán.

Szeptember 17-én szombaton gyalogos zarándoklat indul a Városmajorból Mindszenty József bíboros tiszteletére. Részletes program a hirdetőtáblán.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!