2022. Évközi 25. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. szeptember 18 – 25.

Évközi 25. vasárnap

 

VASÁRNAP( szeptember 18. )
  
10. 30: Élő és + barátokért

KEDD ( szeptember 20. )
18. 00 (Szentmise) :Szabó és Király család élő és + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK ( szeptember 22. )
18. 00 (Szentmise) :+ Gábor gyermekért

SZOMBAT ( szeptember 24. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( szeptember 25. ) Évközi 26. vasárnap
  
10. 30: + Édesapa halálának 4. évfordulójára


Kedden az esti szentmise után szentségimádás tartunk, alatta gyóntatás.

Szeptember 9-től újraindult a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 10-12 óra között lesznek. Szeretettel várnak minden kismamát és édesanyát gyermekeikkel együtt Alsó- és Felsőgödről egyaránt. További információ a hirdetőtáblán található.

– Az alsógödi plébánián ebben a tanévben is lesz középiskolás hittan. Az alkalmakat csütörtökön 18.30-tól tartjuk. Az idei első foglalkozás szeptember 22-én lesz. Várjuk azokat a középiskolás fiatalokat, akik közösségre vágynak, választ keresnek hitbeli kérdésekre és keresik az utat, amin felnőtt keresztényként járhatnak. Ez a hittan lehetőség a bérmálás szentségére való felkészülésre is. A fiatalokat szeretettel várja Tőkés Anna.

Október 13-án lesz a Váci Egyházmegye keresztény vállalkozóinak II. Találkozója, melyre szeretettel várják az érintetteket. Részletes program a hirdetőtáblán és a Váci Egyházmegye web oldalán.

A Búzaszem iskola szeretettel várja reggeli szentmiséire a környéken élőket. Az időpontok a hirdetőtáblán olvashatóak, az első alkalom szeptember 21-e szerda reggel 8 óra.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!