2022. Évközi 24. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. szeptember 11 – 18.

Évközi 24. vasárnap

 

VASÁRNAP( szeptember 11. )
 
10. 30: Hívekért

KEDD ( szeptember 13. )
18. 00 (Szentmise) :+ Mária, + János, + Jenő testvérekért

CSÜTÖRTÖK ( szeptember 15. ) Fájdalmas Szűzanya
18. 00 (Szentmise) :Hálából

SZOMBAT ( szeptember 17. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Rokonokért és + jótevőkért

VASÁRNAP ( szeptember 18. ) Évközi 25. vasárnap
  
10. 30: Élő és + barátokért


Kedden az esti szentmise után szentségimádás tartunk, alatta gyóntatás.

Vasárnapi szentmiséinken újra indul az óvodás és kisiskolás gyermekek szentmise alatti hittanfoglalkozása, várjuk őket szeretettel a plébánián fél 11-kor.

Szeptember 9-től folytatódik a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 10-12 óra között lesznek. Szeretettel várnak minden kismamát és édesanyát gyermekeikkel együtt Alsó- és Felsőgödről egyaránt. További információ a hirdetőtáblán található.

– Vasárnap délután 16 órától a Gaude kórus ad hangversenyt templomunkban, melyre mindenkit várnak szeretettel! Részletek a hirdetőtáblán.

Szeptember 17-én szombaton gyalogos zarándoklat indul a Városmajorból Mindszenty József bíboros tiszteletére. Részletes program a hirdetőtáblán.

Október 13-án lesz a Váci Egyházmegye keresztény vállalkozóinak II. Találkozója, melyre szeretettel várják az érintetteket. Részletes program a hirdetőtáblán és a Váci Egyházmegye web oldalán.

Szeptember 14-én a Szent Kereszt felmagasztalását ünnepli Egyházunk.
A püspöki konferencia őszi ülésén egyhangúlag úgy döntött, hogy csatlakozik az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának kezdeményezéséhez. A testület szeptember 14-ére közös európai imanapra hív a békéért.
Ezért szeptember 14-én, szerdán, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén
a felsőgödi templomban 17 órától csendes szentségimádással és rózsafüzér imával csatlakozunk a felhíváshoz. Alsógödön ugyanaz nap 18 órától lesz szentségimádás, hívunk mindenkit szeretettel, akkor is ha csak negyed órára tud bekapcsolódni!

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!