2022. Évközi 26. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. szeptember 25 – október 2.

Évközi 26. vasárnap

 

VASÁRNAP( szeptember 25. )
 
10. 30: Édesapa halálának 4. évfordulójára

KEDD ( szeptember 27. )
18. 00 (Szentmise) :+ Miklós lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( szeptember 29. )
18. 00 (Szentmise) :+ Ákos és + István lelki üdvéért

SZOMBAT ( október 1. )

      17. 30: Elsőszombati rózsafüzér
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Pató Ferencért

VASÁRNAP ( október 2. ) Évközi 27. vasárnap
  
10. 30: Jótevőkért

Kedden az esti szentmise után szentségimádás tartunk, alatta gyóntatás.

Péntekenként 10-12 óráig baba-mama klub van a felsőgödi plébánián. Szeretettel várnak minden kismamát és édesanyát gyermekeikkel együtt Alsó- és Felsőgödről egyaránt. További információ a hirdetőtáblán található.

– Ebben a tanévben is elindult a középiskolás hittan az alsógödi plébánián. Az alkalmakat csütörtökön 18.30-tól tartja Tőkés Anna. Várjuk azokat a középiskolás fiatalokat, akik közösségre vágynak, választ keresnek hitbeli kérdésekre és keresik az utat, amin felnőtt keresztényként járhatnak. Ez a hittan lehetőség a bérmálás szentségére való felkészülésre is.

A lelki adoptálók 6. találkozója október 2-án vasárnap 9:30-tól lesz a Felsőgöd Plébánián.

Középiskolás fiatalok közösségi szolgálatának teljesítéséhez nyit lehetőséget az alsógödi Karitász csoport. Aki szívesen teljesítené itt a szolgálatát keresse Bogdányi Krisztinát a Karitász csoport vezetőjét, vagy jelezze ezt a sekrestyében.

– Október hónapban szeretnék ismét segítséget vinni a kárpátaljai testvérvárosunkban élőknek és az ott élő menekülteknek ezért kérjük a kedves testvéreket hogy lehetőségeikhez mérten segítsék ennek megvalósulását tartós élelmiszerrel vagy pénzadománnyal. Adományaikat előre is nagyon köszönjük!

Székely János püspök atya és több katolikus közösség felhívására, minden vasárnap esti 6-os mise után a felsőgödi templom előtti téren rózsafüzért fogunk imádkozni december 4-ig. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a békéért, Magyarországért, Gödért imádkozni. Szükséges tartozékok: imádságos lelkület, rózsafüzér és meleg ruha!

Októbertől megváltozik plébániánk irodai szolgálatának rendje.Keddenként 10-12-ig, csütörtökönként 14-17 óráig lesz hivatali idő.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!