Évközi 31. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. november 5 – 12.

Évközi 31. vasárnap

 

VASÁRNAP( november 5. )
10. 30: Hívekért

KEDD ( november 7. )
18. 00 (Szentmise) :Élő Erzsébetért és minden élő és + családtagjáért

CSÜTÖRTÖK ( november 9. )
18. 00 (Szentmise) :Élő és + családtagokért

SZOMBAT ( november 11. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Ülkei Imre és felesége Vilma lelki üdvéért

VASÁRNAP ( november 12. ) Évközi 32. vasárnap
  
10. 30: + Telek szülőkért és + gyermekeikért


– Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, a gyóntatás most elmarad.

A Túrakör következő kirándulása november 11-én szombaton lesz a Cserhátban ( Útvonal : Nógrádsáp – Hegyes-domb – Nézsa – Kő-hegy – Alsópetény ) A túra kb. 13 km, utazás vonattal és busszal, felszállás a vonatra Alsógödön 8.10-kor, Felsőgödön 8.15-kor. Hazaérkezés várhatóan háromnegyed ötkor.

– Márton-napi lámpás felvonulást szervezünk kisgyermekes családoknak november 11-én szombaton délután. Találkozó este ¾ 6-kor a Kereszt utcánál (homokszigeti gátnál). Innen énekelve vonulunk saját készítésű lámpásokkal a templomba, ahol a mise végén Szent Mártonra emlékezünk. Ez alatt a manók kincseket rejtenek el a templomkertben, amiket a gyerekek megkeresnek és szétosztanak a hívek között. Aki szívesen segítene kincset sütni, keresse meg Fornay Veront (06/20 254-94-85).

– A lelki adoptálók novemberi találkozója 12-én vasárnap lesz, a reggeli szentmise után 9:45-től a Felsőgödi plébánián.

Aki szeretné a keresztény újságok valamelyikét megrendelni vagy meglévő rendelését lemondani, jelezze ezt irodaidőben vagy a sekrestyében.

– A Váci Egyházmegye 1000 éves jubileumára való felkészülésként Marton Zsolt megyéspüspök hároméves felkészülési időszakot hirdetett. Ennek része egy ima-katekézis sorozat, mely során valamennyi plébániai közösség ugyanazokon a gondolatokon elmélkedik, ugyanazokat a tanításokat hallgatja és dolgozza fel hasonló módszertan alapján, évente 5 alkalommal. Az első év központi témája a személyes hit és megtérés. Az első alkalom november 11-én szombaton, délután 4 órakor kezdődik a plébánián, melyre szeretettel várunk mindenkit! A program részletei az Egyházmegye honlapján olvashatók.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!