2024. Urunk megkeresztelkedése

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. január 7 – 14.

Urunk megkeresztelkedése

 

VASÁRNAP( január 7. )
  
10. 30: + Bátorfi József és + Szilágyi Attila lelki üdvéért

KEDD ( január 9. )
18. 00 (Szentmise) :+ Bélteki István és + fia Sándor lelki üdvéért és családjukért

CSÜTÖRTÖK ( január 11. )
18. 00 (Szentmise) :+ Lajos édesapáért

SZOMBAT ( január 13. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( január 14. ) Évközi 2. vasárnap
  
10. 30: Élő Attiláért és Piroskáért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyónási lehetőség.

– Aki szeretné új vagy felújított otthonát megáldatni jelezze ezt személyesen vagy telefonon Vágner Mihály diakónusnál (30 378 11 23) vagy Kristóf atyánál.

A 3. gödi lelki adoptálás február 4-én vasárnap indul majd a felsőgödi 18.00 órai szentmise keretében fogadalomtétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imáival és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban! Ha részt szeretne venni a lelki adoptálásban, kérjük jelezze a sekrestyében. Részleteket a kihelyezett szórólapokon találnak.

Január 7-re vasárnapra a sződligeti plébániára meghirdetett Három királyok felvonulás az időjárás miatt egy héttel később 14-én lesz szintén 14 órától. melyre mindenkit várnak szeretettel Gödről is! Részletek a hirdetőtáblán. Aki szeretne jelmezt kérni jelentkezzen, mert tudnak ebben is segíteni!

– Január 9-én kedden dicsőítő alkalom lesz a felsőgödi templomban 18 órától.

– Családgyógyító szentmise lesz január 13-án szombaton 18 órától a felsőgödi templomban.

– Szeretettel hirdetjük a jövő évi plébániatábor időpontját 2024. július 11-14. Helyszín az erdőteleki Pintér Tanya. A részleteket és a jelentkezési lehetőséget később hirdetjük.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!