2024. Krisztus Szent Teste és Vére ünnepe

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. június 2 – 9.

Krisztus Szent Teste és Vére ünnepe, Úrnapja

 

VASÁRNAP( június 2. )
8. 30: + Reich Jánosné lelki üdvéért

10. 30: Az Egyházközség minden tagjáért

       18. 00: Pintér és Fazakas családok élő és + tagjaiért

KEDD ( június 4. )
18. 00 (Szentmise) :Élő és + hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK ( június 6. )
18. 00 (Szentmise) :+ Éva nagymamáért

SZOMBAT ( június 8. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Pató nagyszülők és fiaik lelki üdvéért

VASÁRNAP ( június 9. )
8. 30: + Mihály nagyszülőkért

10. 30: + Baracskai Ferenc lelki üdvéért

       18. 00: Hívekért


– Kedden a szentmise után szentségimádás tartunk, alatta gyónási lehetőség.

– Templomunkba érkezik Martin Hudáček szobrászművész alkotása a „Meg nem született gyermek” szobra és az „Élet szent” című tárlat, amely Szent Janka életét mutatja be. A vándorkiállítást szentmisével nyitjuk meg, június 6-án csütörtökön a 18 órakor. A szobor és a kiállítás június 5 és 19. között látogatható az alsógödi templomban, a templom nyitvatartása alatt a szentmisék előtt fél 5-től és a szentmisék után. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket!

– Június 7-én pénteken Jézus Szíve főünnepén a felsőgödi plébánia udvarán tartjuk az ünnepi szentmisét este 6 órakor. A mise utáni agapéhoz szívesen fogadunk süteményeket.

– Június 8-án szakrális helyismereti kerékpártúra lesz, indulás 10 órakor a Bozóky térről. Várják szeretettel az érdeklődőket!

– Június 9-én vasárnap 16 órakor az alsógödi templomban a Gaude kórus és vendégei koncertje lesz, melyre szeretettel várnak mindenkit!

– Június 15-én a felsőgödi plébánia és a Karitász szervezésében egész napos Családi nap lesz a felsőgödi plébánián. Jelentkezni a felsőgödi plébánia honlapján és a sekrestyében lehet.

A felsőgödi templom felújításával kapcsolatban szeretnénk hirdetni, hogy az elmúlt hetekben megtörtént a belső nyílászárók cseréje, elkészült az új álmennyezet, a belső szigetelés és a villanyszerelési munkálatok jelentős része. Jelenleg kisebb villamos munkák és a festés zajlik a templomban, emellett új burkolatot kap a sekrestye felőli bejárat is, ez a korábbi tervekben nem szerepelt. Az állványbontás és a festés befejezése után lesz lehetőségünk a templom takarítására és berendezésére. Bízunk benne, hogy pár héten belül erre sor kerül, és még június folyamán birtokba vehetjük a templomot. A plusz munkákkal járó plusz költségek miatt továbbra is köszönettel fogadunk minden támogatást!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!