2024. Húsvét

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. március 31 – április 7.

Húsvétvasárnap

 

VASÁRNAP( március 31. )
  
10. 30: Az Egyházközség minden tagjáért

HÉTFŐ ( április 1. )

      10. 30: Élő családtagokért

KEDD ( április 2. )
18. 00 (Szentmise) :+ Éva, + Jenő, + Olivér és +Ilona lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( április 4. )
18. 00 (Szentmise) :

SZOMBAT ( április 6. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) : Hívekért

VASÁRNAP ( április 7. ) Isteni irgalmasság vasárnapja
8. 30: Élő és + hívekért

10. 30: + Hidasi László lelki üdvéért

       18. 00: Házassági évforduló alkalmából


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás lesz.

A felsőgödi templom felújítása a jövő héten elkezdődik. Amint azt korábban említettük ez azt jelenti, hogy megváltozik a miserendünk. A felsőgödi templomban a felújítás időszakában nem lesz szentmise. A két egyházközség képviselő-testületeinek döntése értelmében az ottani vasárnapi szentmisék ide Alsógödre költöznek át, emiatt templomunkban április 7 – től vasárnaponként 8:30-kor, 10:30-kor és 18 órakor is tartunk majd szentmisét. A szombat esti 18 órai szentmise változatlanul megmarad. A felsőgödi hétköznapi szentmisék a felsőgödi plébánia nagytermében lesznek, az alsógödi hétköznapi szentmisék rendjében nem lesz változás. A vasárnapi 8.30-as 18 órai szentmisék elsősorban a felsőgödi hívek szentmiséi, a perselypénz is a felsőgödi egyházközséget illeti majd. De természetesen lehet ezeket a szentmiséket is igénybe venni. A felsőgödi szombatonkénti egész napos szentségimádás is nálunk lesz megtartva ebben az időszakban 8 órától 17.30 – ig, amelyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket! Aki tud vállalni őrzési időt, jelezze ezt a sekrestyében.

– A lelki adoptálók 2. találkozója április 7- én lesz, a reggeli szentmise után 9:45-től a Felsőgödi Plébánián.

Köszönjük mindazok segítségét, akik a húsvéti Szent három nap lebonyolításában segédkeztek vagy adományaikkal, szolgálatukkal hozzájárultak Húsvét méltó megünnepléséhez!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!