2024. Évközi 4. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. január 28 – február 4.

Évközi 4. vasárnap

 

VASÁRNAP( január 28. )
  
10. 30: + Mühlbacher Istvánné Magda lelki üdvéért

KEDD ( január 30. )
18. 00 (Szentmise) :Élő Ida gyógyulásáért

CSÜTÖRTÖK ( február 1. )
18. 00 (Szentmise) :Jószándékra

SZOMBAT ( február 3. )

       17. 30: Elsőszombati rózsafüzér-imádság

18. 00 (Elő-esti szentmise) :Élő Balázsért

VASÁRNAP ( február 4. ) Évközi 5. vasárnap
  
10. 30: Nagy család élő és + hozzátartozóiért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyónási lehetőség.

Február 3-án szombaton elsőszombati rózsafüzért imádkozunk templomunkban a szentmise előtt fél órával, hívjuk a kedves testvéreket a közös imára, engesztelésre hazánkért, egyházközségünkért, családjainkért.

A 3. gödi lelki adoptálás február 4-én vasárnap indul majd a felsőgödi reggeli 8. 30-as szentmise keretében fogadalomtétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imáival és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban! Részletek a szórólapokon.

– Február 2-án pénteken Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz, mivel ezen a napon Felsőgödön van csak szentmise, ezért a jövő szombati és vasárnapi szentmiséink elején lesz majd gyertyaszentelés. Aki szeretne saját gyertyát szenteltetni, kérjük hozzon magával és jól látható módon jelölje is meg azokat. Ezen a hétvégén lesz Szent Balázs püspök emléknapja is, így a hétvégi szentmisék végén pedig Balázs-áldásban is részesülhetnek a kedves testvérek.

Február 24-én szombaton Párkapcsolat-építő nap lesz a Felsőgödi plébánián 9 – 14 óráig, melyre szeretettel várják a házaspárokat és jegyespárokat. Jelentkezési határidő január 31. Részletek a plébánia honlapján és a kis szórólapokon.

– Március 2-án a Váci Egyházmegye Sportnapot szervez Veresegyházán, melyre szeretettel várják a családokat. Részletek a hirdetőtáblán, a jelentkezés határideje február 11.

Előre hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy az idei buszos zarándoklat július 812-ig lesz Erdélybe. Programban többek között szerepel: Torockó, Tordai sóbánya, Máriaradna, Nagyvárad meglátogatása. A részleteket később hirdetjük.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!