2024. Évközi 2. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. január 14 – 21.

Évközi 2. vasárnap

 

VASÁRNAP( január 14. )
  
10. 30: Élő Attiláért és Piroskáért és + Erzsébetért

KEDD ( január 16. )
18. 00 (Szentmise) :+ Erzsébetért

CSÜTÖRTÖK ( január 18. )
18. 00 (Szentmise) :Csombok és Szabó család + tagjaiért

SZOMBAT ( január 20. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Kármán Józsefné Éva lelki üdvéért

VASÁRNAP ( január 21. ) Évközi 3. vasárnap
  
10. 30: Bejcziné Stefánia lelki üdvéért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyónási lehetőség.

Az Ökumenikus imahét gödi alkalma 18-án csütörtökön lesz itt templomunkban az esti szentmisét követően. Igét hirdet Chikán Katalin evangélikus lelkészasszony.

Az imahét többi alkalma megtekinthető a hirdetőtáblán.

A 3. gödi lelki adoptálás február 4-én vasárnap indul majd a felsőgödi 18.00 órai szentmise keretében fogadalomtétellel .Szeretettel várunk mindenkit, aki imáival és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban! Ha részt szeretne venni a lelki adoptálásban, kérjük jelezze a sekrestyében. Részleteket a kihelyezett szórólapokon találnak.

Január 14 – én vasárnap a sződligeti plébánián Három királyok felvonulás lesz 14 órától. melyre mindenkit várnak szeretettel Gödről is! Részletek a hirdetőtáblán. Aki szeretne jelmezt kérni jelentkezzen, mert tudnak ebben is segíteni!

Január 27-én szombaton 9 órától Ifjúsági Találkozót tart az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség a váci Karolina Katolikus Iskolában. 13 éves kortól várják a fiatalokat. Részletek a közösség facebook oldalán és a mente.hu oldalon.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!