2024. Évközi 11. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. június 16 – 23.

Évközi 11. vasárnap

 

VASÁRNAP( június 16. )
8. 30: + Gál Péter édesapa és + Gál Péterné édesanya lelki üdvéért

10. 30: Hívekért

        18. 00: Hálából Veronikáért

KEDD ( június 18. )
18. 00 (Szentmise) :+ Édesanyáért és nagymamáért

CSÜTÖRTÖK ( június 20. )
18. 00 (Szentmise) :A kecskeméti Idősgondozó Szolgálat nyugdíjas klubjainak tagjaiért

SZOMBAT ( június 22. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Franciska és Auguszta nagyszülők lelki üdvéért

VASÁRNAP ( június 23. ) Évközi 12. vasárnap
8. 30: Hívekért 

10. 30: Telek család élő és + hozzátartozóiért

       18. 00:Zsezserán család élő és + tagjaiért


– Kedden a szentmise után szentségimádás tartunk, alatta gyónási lehetőség.

A keresztény újságok második féléves díját kérjük befizetni a plébánián.

– A lelki adoptálók 4. találkozója június 16-án lesz 9.50-től a felsőgödi Plébánián.

– Jövő vasárnaptól a fél 11-es szentmise alatti misehittan foglalkozások szünetelnek. Szeptembertől várjuk a gyerekeket újra szeretettel!

– Az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség szeretettel vár minden 13 év feletti fiatalt nyári táborába, Nagymarosra. A tábor időpontja: július 8 – 13-ig, a tábor témája: életünk Jézusban. Jelentkezési határidő: június 19. Részletek a mente.hu oldalon, és a közösség facebook oldalán olvasható.

– A Túrakör idényzáró kirándulása a Budai hegységben Nagy-Szénás környékén lesz. A túra kb. 12 km, utazás a Felsőgödről 8.12-kor (vigyázat, előtte néhány perccel gyorsított is megy!), Alsógödről 8.17-kor Budapestre induló vonattal. Szeretettel várnak mindenkit! Az útvonal: Nagykovácsi – Nagy-Szénás – Kutya-hegy–Anna-vadászlak (itt lesz a sütögetés) Telki, pátyi elágazás. A túra 2. felében egy barátságos vadászház szomszédságában telepszünk majd le, hogy elfogyasszuk a magunkkal hozott sütögetni valót.

– Június 24-én, hétfőn Keresztelő Szent János születésének főünnepe lesz. Emiatt az előző napi, vasárnap esti 18 órás szentmise már a főünnep elő-esti miséje lesz, nem pedig az évközi 12. vasárnapról vett szentmise (így tehát vasárnapi szentmisének nem érvényes). Kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe a hétvégi miselátogatás tervezésekor!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!