2023. Krisztus, a Mindenség Királya

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. november 26 – december 3.

Krisztus, a Mindenség Királya

 

VASÁRNAP( november 26. )
 
10. 30: Dr. Medvey Csongor édesapa és nagyapa lelki üdvéért

KEDD ( november 28. )
18. 00 (Szentmise) :Élő Péterért

CSÜTÖRTÖK ( november 30.)
18. 00 (Szentmise) :+ Küllős Józsefné lelki üdvéért

SZOMBAT ( december 2. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Mária édesanyáért és nagymamáért

VASÁRNAP ( december 3. ) Advent 1. vasárnap
  
10. 30: Hívekért


– Kedden a szentmise után szentségimádás tartunk, alatta gyóntatás!

– Vasárnap 16 órától a Gaude kórus ad télváró koncertet templomunkban, melyre szeretettel hívnak mindenkit. Részletek a hirdetőtáblán.

– December 2-án szombaton elsőszombati rózsafüzért imádkozunk templomunkban a szentmise előtt fél órával, hívjuk a kedves testvéreket a közös imára, engesztelésre hazánkért, egyházközségünkért, családjainkért.

Adventi koszorúkötést szervezünk jövő szombaton december 2-án 10-tól 13-ig az alsógödi plébánián. Kézügyesség nem kell hozzá, alapanyagokat (koszorút, fenyőágat, gyertyákat, díszeket) biztosítjuk, melyért 1500 ft hozzájárulást kérünk. Hangolódjunk együtt közösségben adventre. Szeretettel várunk mindenkit!

– 2024-re is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló, havonta megjelenő Élő Kenyér misekalauzt. Az előfizetés egy évre 7200 Ft – tehát egy szám 600 Ft. Aki szeretné megrendelni az újságot, az november 26-ig jelentkezzen valamelyik gödi templom sekrestyéjében. Fizetni a sekrestyékben, a rendelés leadásával egyidőben kell.

– A lelki adoptálók decemberi találkozója december 3-án lesz a Felsőgödi Plébánián, a reggeli szentmise után 9:45-től.

Az alsógödi Karitász-csoport november 19 – december 18-a között tartós-élelmiszer adományokat gyűjt a nehéz sorsú családok megsegítésére. Kérjük a kedves testvéreket segítsék a Karitász szolgálatát. Valamint ebben az évben az Angyalbatyu programba is bekapcsolódik a Karitász csoport, ebben gödi nehéz sorsú gyermekeket lehet megajándékozni egy doboznyi meglepetéssel. Részletek a hirdetőtáblán és a bejáratnál elhelyezett szórólapokon.

Ismét gyűjtés indul Kárpátaljai testvérvárosunk számára is, december 3-ig várjuk elsősorban a pénzadományokat, illetve lehet élelmiszer adományt is hozni.Tervek szerint Miklós atya eljön december 3-án és akkor adjuk át neki az összegyűlt adományokat egy jótékonysági hangverseny keretében, ami aznap lesz a felsőgödi templomban az esti szentmise keretében. Aki teheti, kérjük kapcsolódjon be ebbe a gyűjtésbe is.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!