2023. Évközi 29. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. október 22 – 29.

Évközi 29. vasárnap

 

VASÁRNAP( október 29. )
  
10. 30: + Mártáért

KEDD ( október 24. )

       17. 30: Októberi rózsafüzér-imádság
18. 00 (Szentmise) :+ István és Gizella szülőkért és élő családtagokért

CSÜTÖRTÖK ( október 26. )

       17. 30: Októberi rózsafüzér-imádság
18. 00 (Szentmise) :Hálából gyógyulásért

SZOMBAT ( október 28. )

       17. 30: Októberi rózsafüzér-imádság
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szőke Pál, + István és + János lelki üdvéért

VASÁRNAP ( október 29. ) Évközi 30. vasárnap
  
10. 30:  + Hozzátartozókért


Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyónási lehetőség.

Október a rózsafüzér hónapja. Templomunkban az esti szentmisék előtt fél órával elimádkozzuk a rózsafüzért. Hívjuk a kedves testvéreket imádkozzunk együtt családjainkért, egyházközségünkért, hazánkért!

Családfa-gyógyító szentmise lesz október 28-án szombaton 18 órától a felsőgödi templomban. Részletek a hirdetőtáblán és a hírlevélben.

Mi a családfa-gyógyító mise?

Nemcsak genetikailag,hanem szellemileg is öröklünk pozitív és negatív tulajdonságokat, bűnre való hajlandóságokat.Ezek gyógyulásáért imádkozunk a szentmise alatt. Bűnbánatot tartunk saját, illetve őseink bűnei felett a nevükben is. Ellene mondunk a gonosznak aki megakadályozza Istennel és emberrel való szeretet kapcsolatainkat. Megtörjük a családunkra nehezedő átkokat, oda helyezzük Jézus véres keresztjét a generációk közé, hogy csak az áldás, a jó származzon tovább.

A szentmisét Bocsa József atya mutatja majd be, a mise végén kb. fél óra szentségimádás is lesz dicsőítéssel és csenddel.

Közeleg Mindenszentek ünnepe és Halottak napja, aki szeretné új vagy felújított síremlékét megáldatni, az kérjük jelezze ezt a sekrestyében.

– Már most hirdetjük, hogy november 1-én, Mindenszentek ünnepén délután 3 órakor lesz az Új temető ravatalozójánál a megemlékező imádkozás halottainkért, majd utána a síremlékek megáldása.

– November 1-e Mindenszentek főünnepe, parancsolt ünnep!! Templomunkban reggel 8. 30-kor lesz az ünnepi szentmise, Felsőgödön pedig 18 órakor. November 2-án Halottak napján Felsőgödön 17 órakor, Alsógödön pedig 18.30-kor lesz a szentmise.

Jövő vasárnap október 29 – én óraátállítás lesz, ne felejtkezzünk meg róla!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!