2023. Advent 2. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. december 10 – 17.

Advent 2. vasárnap

 

VASÁRNAP( december 10. )

10. 30: + Szülőkért és testvérekért
  

KEDD ( december 12. )
6. 00 (Szentmise) :Tóthpál és Padányi család élő és + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK ( december 14. )
6. 00 (Szentmise) :Schronk család + tagjaiért

SZOMBAT ( december 16. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért és Sándor Tihamérné lelki üdvéért

VASÁRNAP ( december 17. ) Advent 3. vasárnap
  
10. 30: + Gergely Zoltán és Szedretics Magdolna lelki üdvéért


Adventi időben a hétköznapi szentmiséink reggel 6 órakor kezdődnek!

Az alsógödi Karitász-csoport november 19 – december 18-a között tartós-élelmiszer adományokat gyűjt a nehéz sorsú családok megsegítésére. Kérjük a kedves testvéreket segítsék a Karitász szolgálatát.Valamint ebben az évben az Angyalbatyu programba is bekapcsolódik a Karitász csoport, ebben gödi nehéz sorsú gyermekeket lehet megajándékozni egy doboznyi meglepetéssel. Részletek a hirdetőtáblán és a bejáratnál elhelyezett szórólapokon.

Köszönjük a Kárpátaljai testvérvárosunk számára meghirdetett gyűjtés adományozóinak felajánlásait. Aki szeretne még segíteni megteheti ezt átutalással a számlaszám megtalálható a hirdetőtáblán.

– Adventi lelkigyakorlatunk december 15-e és 17-e között lesz a megszokott módon. 15-én pénteken Felsőgödön, 16-án szombaton Alsógödön, 17-én vasárnap mindkét helyen a megszokott miseidőpontokban gyóntatással, lelkigyakorlatos szentbeszéddel. Részletek a hirdetőtáblán! Az idei évben rövid az adventi időszak, az adventi gyónás elvégzésére is kevesebb az idő, éljünk a lelkigyakorlat adta lehetőséggel és végezzük el időben a szentgyónásunkat!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!