2023. Advent 1. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. december 3 – 10.

Advent 1. vasárnap

 

VASÁRNAP( december 3. )
  
10. 30: Hívekért

KEDD ( december 5. )
18. 00 (Szentmise) :+ János lelki üdvéért és élő hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK ( december 7. )
18. 00 (Szentmise) :+ Édesanyáért

SZOMBAT ( december 9. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Várady család élő és + tagjaiért

VASÁRNAP ( december 10. ) Advent 2. vasárnap
  
10. 30: + Szülőkért és testvérekért


– Adventi időben a hétköznapi szentmiséink reggel 6 órakor kezdődnek!

– Az egyházmegyei ima-katekézis második alkalmát jövő hét szombaton, december 9-én 16 órai kezdettel tartjuk a felsőgödi plébánián. Szeretettel várunk mindenkit, aki részt vett az első alkalmon, valamint azokat is, akik most tudnak bekapcsolódni az Egyházmegye ezeréves jubileumára való imádságos készületbe!

Az alsógödi Karitász-csoport november 19 – december 18-a között tartós-élelmiszer adományokat gyűjt a nehéz sorsú családok megsegítésére. Kérjük a kedves testvéreket segítsék a Karitász szolgálatát. Valamint ebben az évben az Angyalbatyu programba is bekapcsolódik a Karitász csoport, ebben gödi nehéz sorsú gyermekeket lehet megajándékozni egy doboznyi meglepetéssel. Részletek a hirdetőtáblán és a bejáratnál elhelyezett szórólapokon.

– Adventi lelkigyakorlatunk december 15-e és 17-e között lesz a megszokott módon. 15-én pénteken Felsőgödön, 16-án szombaton Alsógödön, 17-én vasárnap mindkét helyen a megszokott miseidőpontokban gyóntatással, lelkigyakorlatos szentbeszéddel.

Az idei évben rövid az adventi időszak, az adventi gyónás elvégzésére is kevesebb az idő, éljünk a lelkigyakorlat adta lehetőséggel és végezzük el időben a szentgyónásunkat!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!