2022. Nagyböjt 3. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. március 3  – 10.

Nagyböjt 3. vasárnap

 

VASÁRNAP( március 3. )
  
10. 30: Fekete család élő és + hozzátartozóiért

KEDD ( március 5. )
18. 00 (Szentmise) :+ Kármine és + Lorenzo lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( március 7. )
18. 00 (Szentmise) :Élő és + családtagokért

PÉNTEK ( március 8. )

      18. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 9. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( március 10. ) Nagyböjt 4. vasárnap

10. 30: Baracskai és Bottlik család élő és + tagjaiért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás lesz.

– Nagyböjti időben péntekenként 18 órától keresztutat imádkozunk templomunkban.

– A Karitász nagyböjti tartós-élelmiszer gyűjtése március 3 – 10-ig lesz. Kérjük a kedves testvéreket lehetőségeikhez mérten segítsék a Karitász szolgálatát!

– Gyónási lehetőség a nagyböjti időben itt Alsógödön keddenként az esti szentmise utáni szentségimádás alatt, illetve Felsőgödön péntekenként az esti szentmise utáni keresztút alatt lesz, valamint a március 15 -17-ig tervezett lelkigyakorlat alatt a megszokott módon.

Kérjük a kedves testvéreket, hogy a templomtorony tetőhéjazatának felújítási munkálatai alatt ne tartózkodjanak a torony mögötti részen és különös figyelemmel legyenek a gyermekeikre is, hogy ne menjenek arra a részre, illetve kérjük, hogy az urnafalban eltemetett szeretteikhez a parkoló felől menjenek be, a belső bejárat a felújítás idején a szentmisék alatt sem lesz nyitva! Megértésüket kérjük és köszönjük!

– Az irodai szolgálat kedden és csütörtökön a felújítás alatt a plébánia hátsó bejáratán át lesz megközelíthető. Aki szeretné adományaival támogatni a felújítást, megteheti ezt átutalással a plébánia számlaszámán ( ami megtalálható a honlapon ), illetve irodaidőben a plébánián. Köszönjük!

– A felsőgödi templom belső felújítása miatt március 11-től várhatóan április végéig megváltozik a miserendünk. A felsőgödi templomban a felújítás időszakában nem lesz szentmise. A két egyházközség képviselő-testületeinek döntése értelmében az ottani vasárnapi szentmisék ide Alsógödre költöznek át, emiatt templomunkban vasárnap 8:30-kor, 10:30-kor és 18 órakor is tartunk majd szentmisét. Megmarad a szombat esti 18 órai szentmise is. A felsőgödi hétköznapi szentmisék a felsőgödi plébánia nagytermében lesznek, az alsógödi hétköznapi szentmisék rendjében nem lesz változás. Egyéb részleteket jövő hétvégén hirdetünk majd. Kérjük a kedves testvéreket, hogy fogadjuk szeretettel a felsőgödi testvéreket, az esetleges kellemetlenségeket pedig viseljük türelmesen. Ha van rá módunk, segítsük a felsőgödi hívek eljutását az itteni szentmisékre!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!