2018. Advent 1. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2018. december 2 – 9.

Advent 1. vasárnap

 

VASÁRNAP( december 2. )
8. 30: Erdélyben + rokonokért
10. 30: Élő Gáborért

KEDD (  december 4. )
6. 00 (Szentmise) /

SZERDA ( december 5. )

         6. 00: Adventi igeliturgia szentáldozással

CSÜTÖRTÖK ( december 6. )
  6. 00 (Szentmise) /

         18. 30: Bibliaóra a plébánián

PÉNTEK ( december 7. )

            6. 00: Adventi igeliturgia szentáldozással

SZOMBAT ( december 8. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Csabáért, + Jánosért és élő Irmáért

VASÁRNAP ( december 9. ) Advent 2. vasárnapja.
8. 30: + Szülőkért és + testvérekért
10. 30: + Nagy házaspárért


Az adventi időszakban hétköznapokon a szokásos módon kedden és csütörtökön szentmisével, szerdán és pénteken pedig akolitusaink vezetésével igeliturgiával készülhetünk Jézus születésének ünnepére. Hívjuk a kedves testvéreket a közös készületre!

– Templomunk melletti parkoló kiépítésének és a víz elvezetésnek ügye folyamatban van. A tervek és engedélyek már a birtokunkban vannak. Most próbálunk pénzt szerezni a kivitelezésre. Továbbra is számítunk nagylelkű adományaikra is, amik legalább a járulékos költségeket fedeznék!  Felajánlásaikat sárga csekken, átutalással, vagy készpénz befizetésével juttathatják el hozzánk. Előre is köszönjük támogatásukat!

Kérjük a karitász tagjait, hogy december 4-én kedden 16 órára rendkívüli gyűlésre jöjjenek a plébániára.

Idén a város adventi koszorúja a Kossuth téren lesz elhelyezve és hétről hétre ünnepélyes keretek közt, a katolikus, a református és az evangélikus egyház részvételével gyújtják meg a gyertyákat. Kérjük a kedves testvéreket aki teheti vegyen részt ezeken az alkalmakon. A következő hetek gyertyagyújtási időpontjai a hirdetőtáblán olvashatóak.

December 9-én vasárnap 16.30-kor a Szent Imre kórus adventi koncertje lesz a felsőgödi templomban. Közreműködik a Felsőgödi Munkásdalkör, valamint Slezsák János orgonán. Mindenkit szeretettel várnak!