2023. Évközi 13. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. július 2 – 9.

Évközi 13. vasárnap

 

VASÁRNAP( július 2. )
  
10. 30: Lugosi család élő és + tagjaiért

KEDD ( július 4. )
18. 00 (Szentmise) :+ Szülők lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( július 6. )
18. 00 (Szentmise) :Leóért 18. születésnapján

SZOMBAT ( július 8. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Márton lelki üdvéért és élő családtagokért

VASÁRNAP ( július 9. ) Évközi 14. vasárnap
 
10. 30: Élő Attiláért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás. Itt szeretnénk jelezni, hogy idősebb vagy térdproblémával küzdő testvéreink a gyónáshoz igénybe vehetik a gyóntatószék számukra kialakított másik bejáratát, ahol ülve végezhetik el a szentgyónásukat.

– Ma este 18 órától a Gödi Barokk Napok koncertje lesz templomunkban, többek között Szotyori Nagy Gábor orgonál, Homoky Gábor hegedül, Lachegyi Imre furulyázik, július 9-én pedig az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar Egyesület lép majd föl 18 órától. Mindenkit várunk szeretettel! Szórólap a kijáratnál található.

– Július 17-től 21-ig Alsógödön, 24-től 28-ig Felsőgödön lesz a plébániai nyelvi tábor lengyel fiatalok vezetésével. Délelőttönként 9 – 12 óráig az alsós gyerekeket, délután 2 órától a fiatalokat várjuk szeretettel.

– 2023. augusztus 21 – 25. egyházközségi zarándoklatot szervezünk. Az idén fő célunk Mariazell lesz. Részletek a hirdető táblán és hátsó bejáratnál elhelyezett szórólapokon olvashatók. Jelentkezési határidő augusztus 6. A Szalvatoriánusok gyalogos zarándoklatairól a részletes információk a plakátokon és www.salvator.hu honlapon olvashatók.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!