2024. Nagyböjt 2. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. február 25 – március 3.

Nagyböjt 2. vasárnap

 

VASÁRNAP( február 25. )
  
10. 30: Hívekért

KEDD ( február 27. )
18. 00 (Szentmise) :+ Dóra lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( február 29. )
18. 00 (Szentmise) :Beteg gyógyulásáért

PÉNTEK ( március 1. )

       18. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 2. )

       17. 30: Elsőszombati rózsafüzér-imádság
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Mária édesanya lelki üdvéért

VASÁRNAP ( március 3. ) Nagyböjt 3. vasárnap
  
10. 30: Fekete család élő és + hozzátartozóiért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás lesz.

– Nagyböjti időben péntekenként 18 órától keresztutat imádkozunk templomunkban.

– Március 2-án szombaton elsőszombati rózsafüzért imádkozunk templomunkban a szentmise előtt fél órával, hívjuk a kedves testvéreket a közös imára, engesztelésre hazánkért, egyházközségünkért, családjainkért.

– Március 2-án szombaton 18 órakor a felsőgödi templomban Vagner Mihály diakónus vetített képes előadására kerül sor, melynek címe: „A kereszt jelentősége életünkben.” Szeretettel hívunk mindenkit!

A lelki adoptálók 1. találkozója március 3 – án lesz, a reggeli szentmise után 9.45-től a Felsőgödi Plébánián.

– A Karitász nagyböjti tartós-élelmiszer gyűjtése március 3 – 10-ig lesz. Kérjük a kedves testvéreket lehetőségeikhez mérten segítsék a Karitász szolgálatát!

– Gyónási lehetőség a nagyböjti időben itt Alsógödön keddenként az esti szentmise utáni szentségimádás alatt, illetve Felsőgödön péntekenként az esti szentmise utáni keresztút alatt lesz, valamint a március 15 -17-ig tervezett lelkigyakorlat alatt a megszokott módon.

Jövő héten elkezdődnek a templomtorony tetőhéjazatának felújítási munkálatai. Pénteken megtörtént az állványzat felépítése a torony hátsó részén. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a felújítás ideje alatt ne tartózkodjanak a torony mögötti részen és különös figyelemmel legyenek a gyermekeikre is, hogy ne menjenek arra a részre, illetve kérjük, hogy az urnafalban eltemetett szeretteikhez a parkoló felöl menjenek be, a belső bejárat a felújítás idején a szentmisék alatt sem lesz nyitva! Megértésüket kérjük és köszönjük!

Az irodai szolgálat kedden és csütörtökön a felújítás ideje alatt a plébánia hátsó bejáratán át lesz megközelíthető. Aki szeretné adományaival támogatni a felújítást, megteheti ezt átutalással a plébánia számlaszámán ( ami megtalálható a honlapon ), illetve irodaidőben a plébánián. Köszönjük!

– Az idei családtábor az erdőteleki Pintér tanyán lesz július 11-14- ig. A jövő héttől lehet jelentkezni a felsőgödi plébánia honlapján. Ez egy előzetes regisztráció, ami szükséges ahhoz, hogy az egyházmegyénél pályázni tudjunk a nyári táborra. Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt. Részletek a jelentkezési felületen.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!