2023. Szent István király, Magyarország fővédőszentje

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. augusztus 20 – 27.

Szent István király, Magyarország fővédőszentje

 

VASÁRNAP( augusztus 20. )
  
10. 30: Az Egyházközség tagjaiért

KEDD ( augusztus 22. )
Nem lesz szentmise!

CSÜTÖRTÖK ( augusztus 24. )
18. 00 (Szentmise) :+ Lajos édesapáért

SZOMBAT ( augusztus 26. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( augusztus 27. ) Évközi 21. vasárnap
  
10. 30: Pásztor család élő és + hozzátartozóiért


– Kedden a szentmise és a szentségimádás elmarad!

– Az idén 25 éve, hogy a szalvatoriánusok megérkeztek Magyarországra, és Sződligeten telepedtek le. Ebből az alkalomból tartunk hálaadó szentmisét a kapott kegyelmekért, a szalvatoriánus szerzetesi rend elmúlt 25 éves magyarországi szolgálatáért, szeptember 2-án az alsógödi templomban 18 órakor. A szentmisét Marton Zsolt váci püspök valamint rend általános elöljáró helyettese és lengyel tartományfőnöke mutatja be. A szentmise után agapé lesz a plébánia kertjében. Mindenkit szeretettel várunk!

Augusztus 27-én 18 órától szintén a templomunkban, a Börzsöny Barokk Napok és a Gödi Barokk Napok hagyományos záróhangversenyén Lachegyi Imre és a Sebastian Consort lép föl egy szegedi kórussal együtt. Szeretettel várjuk a zenekedvelő felnőtteket, gyerekeket, családokat, mindkét hangversenyre. Szórólap a templom bejáratánál található.

Augusztus 22- én kedden a felsőgödi templomban gitáros dicsőítés lesz este 6 órától. Várnak szeretettel mindenkit!

A Mariazelli zarándoklatra lehet befizetni az utazási költségek második részletét. Az indulás részleteiről és fontos tudnivalókról tájékoztató a sekrestyében, a legfontosabb információ, hogy hétfő reggel 9.20-kor találkozó a Jávorka Sándor utcai kínai üzlet parkolójánál.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!