2021. Évközi 17. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. július 25- augusztus 1.

Évközi 17. vasárnap

 

VASÁRNAP( július 25. )
 
10. 30: Nagy Mihályné Végh Erzsébet lelki üdvéért

KEDD ( július 27. )
18. 00 (Szentmise) :+ Édesanyáért és + édesapáért

CSÜTÖRTÖK ( július 29. )
18. 00 (Szentmise) :Élő gyermekért

SZOMBAT ( július 31. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Ilona és Elemér szülőkért

VASÁRNAP ( augusztus 1. ) Évközi 18. vasárnap
  
10. 30: Pásztor család élő és + tagjaiért

Kedden a szentmise után szentségimádás, alatta gyóntatás.

Köszönjük a hitoktatóknak és a fiataloknak a gyermektáborok megrendezéséhez nyújtott segítségét.

Idős vagy beteg testvéreink számára ismét lehetőség nyílik az első pénteki beteglátogatásra, gyónás és szentáldozás végzésére. Akik szeretnék igénybe venni ezt a lehetőséget, kérjük jelezzék ezt a plébánián vagy a sekrestyében.

– A NEK Titkársága a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, augusztus 29-ig várja a jelentkezéseket. A szervezés megkönnyítése miatt kérik, hogy minél korábban jelentkezzenek a résztvevők, ugyanakkor a helyek kiosztásánál is elsőbbséget élveznek a korábban regisztráltak. A kongresszuson, a nyilvános szentmiséken és az eucharisztikus körmeneten való részvételünkkel tegyünk tanúságot hitünkről a világ felé! A pontos program és a jelentkezéshez szükséges minden információ elérhető a kongresszus honlapján, az iec2020.hu oldalon.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!