2024. Nagyböjt 4. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2024. március 10 – 17.

Nagyböjt 4. vasárnap

 

VASÁRNAP( március 10. )
  
10. 30: Baracskai és Bottlik család élő és + tagjaiért

KEDD ( március 12. )
18. 00 (Szentmise) :+ Erzsébet édesanyáért

CSÜTÖRTÖK ( március 14. )
18. 00 (Szentmise) :+ István testvérért, + szülőkért és + családtagokért

PÉNTEK ( március 15. )

      18. 00. Keresztút

SZOMBAT ( március 16. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szőke József és + fia József lelki üdvéért

VASÁRNAP ( március 17. ) Nagyböjt 5. vasárnap
  
10. 30: Hajba család élő és + tagjaiért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás lesz.

– Nagyböjti időben péntekenként 18 órától keresztutat imádkozunk templomunkban.

Március 12-én, kedden 16.00-17.10-ig nagyböjti gyóntatás lesz a gyerekeknek!

– Kedden 18 órától dicsőítés lesz a felsőgödi templomban.

– Gyónási lehetőség a nagyböjti időben itt Alsógödön keddenként az esti szentmise utáni szentségimádás alatt, illetve Felsőgödön péntekenként a keresztút alatt lesz, valamint március 15 -17-ig a lelkigyakorlat alatt. A lelkigyakorlatot Péter Arthur marosvásárhelyi főesperes vezeti, pénteken Felsőgödön, szombaton Alsógödön, vasárnap mindkét templomban a szokásos időpontokban. A részletek a pontos időpontokkal a hirdetőtáblán és a hírlevélen megtekinthetők.

A templomtorony tetőhéjazatának cseréje elkészült, még kisebb munkák hátra vannak amik várhatóan a jövő héten valósulnak meg, így a torony mögötti terület továbbra sem használható még és figyeljünk a gyermekekre is, hogy ne menjek arra a részre. Aki szeretné adományaival támogatni a felújítást, megteheti ezt átutalással a plébánia számlaszámán ( ami megtalálható a honlapon ), illetve irodaidőben a plébánián vagy a sekrestyében. Köszönjük!

– Az idei családtábor az erdőteleki Pintér tanyán lesz július 11-14- ig. A táborba a felsőgödi plébánia honlapján lehet jelentkezni március 17-ig. Ez egy előzetes regisztráció, ami szükséges ahhoz, hogy az egyházmegyénél pályázni tudjunk a nyári táborra. Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt a közös pihenésre, játékra, beszélgetésekre, imádságra! Ismerjük meg egymást még jobban! Részletek a jelentkezési felületen.

– A felsőgödi templom belső felújítása mégsem kezdődhet el a jövő héten, ezért a szentmiséink rendjében egyenlőre nem lesz változás. Tervek szerint húsvét után kezdődik majd a munka, a pontos részleteket időben jelezni fogjuk.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!