2023. Nagyböjt 4. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. március 19 – 26.

Nagyböjt 4. vasárnap

 

VASÁRNAP( március 19. )
  
10. 30: + Baracskai Ferenc lelki üdvéért

KEDD ( március 21. )
18. 00 (Szentmise) :+ Rozália lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( március 23. )
!! Nem lesz szentmise !!

PÉNTEK ( március 24, )

       !! 17. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 25. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) : Fekete család élő és + tagjaiért

VASÁRNAP ( március 26. ) Nagyböjt 5. vasárnap
 
10. 30: Hívekért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

– Csütörtökön a szentmise kivételesen elmarad!!

– A lelki adoptálók 2. találkozója március 19-én lesz a vasárnap reggeli szentmise után fél 10-től a Felsőgödi Plébánián.

– Most vasárnap 16 órától a Gaude kórus ad hangversenyt a Németh László Általános iskola gyermekkórusával együtt templomunkban. Mindenkit várnak szeretettel, további részletek a hirdetőtáblán.

– Szintén március 19-én vasárnap 19 órától Dunakeszin a Szent Imre templomban Bach orgonahangverseny lesz, amelyre szeretettel várnak mindenkit. Részletek a hirdetőtáblán.

– Ezen a héten pénteken a keresztút kivételesen 17 órakor kezdődik, hogy aki részt szeretne venni a lelkigyakorlat pénteki napján is, még átérhessen Felsőgödre. Illetve másnap Urunk születésének hírüladása – Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe lesz és pénteken 18 órától már az ünnep előestéje van, így akkor már nem tartható keresztút. Tehát 17 órára hívjuk most pénteken mindazokat akik szeretnék imádkozni a keresztutat!!

– A nagyböjti lelkigyakorlatunk március 24 – 26-ig lesz a szokásos módon gyóntatással és lelkigyakorlatos szentbeszéddel. Pénteken Felsőgödön 17 órától gyóntatás 18 órától szentmise ( Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnep elő-esti mise), szombaton Alsógödön 17 órától gyóntatás, majd 18 órától vasárnap elő-esti szentmise, vasárnap pedig a szokásos miseidőpontokban mindkét helyen lesz lelkigyakorlatos szentmise. A pontos részletek megtekinthetők a hirdetőtáblán.

Szeretettel hívjuk mindazokat, akik szívesen részt vennének a virágvasárnapi és nagypénteki passió éneklésében, illetve azokat is, akik a korábbi években közreműködtek benne. Az első próba a jövő vasárnapi szentmise után lesz. A részletekről érdeklődni lehet a sekrestyében, vagy kántorainknál. Előre is köszönjük mindannyiuknak a nagyheti szolgálatot!

– Április 2-án virágvasárnap a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar adja elő Pergolesi Stabat Mater című művét templomunkban. Részletek a hirdetőtáblán.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!