2023. Nagyböjt 3. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. március 12 – 19.

Nagyböjt 3. vasárnap

 

VASÁRNAP( március 12. )
  
10. 30: + Erzsébet édesanyáért

KEDD ( március 14. )
18. 00 (Szentmise) :Élő és + hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK ( március 16. )
18. 00 (Szentmise) :+ Gyula és + Ákos testvérekért

PÉNTEK ( március 17. )

       18. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 18. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szőke József és + fia József lelki üdvéért

VASÁRNAP ( március 19. ) Nagyböjt 4. vasárnap
  
10. 30: + Baracskai Ferencért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

A Katolikus Karitász az idén is meghirdeti a nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtését március 12-19-ig a nélkülözők megsegítésére. Kérjük a kedves testvéreket, hogy lehetőségeikhez mérten élelmiszer adományaikkal segítsék a rászoruló családokat! Adományaikat a helyi Karitász-csoport osztja szét az itt élő nehéz sorsú családok között. Előre is köszönjük felajánlásaikat!

– A lelki adoptálók 2. találkozója március 19-én lesz a vasárnap reggeli szentmise után fél 10-től a Felsőgödi Plébánián.

– Március 19-én vasárnap 16 órától a Gaude kórus ad hangversenyt meghívott vendégeikkel templomunkban. Mindenkit várnak szeretettel részletek a hirdetőtáblán.

– Április 2-án virágvasárnap a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar adja elő Pergolesi Stabat Mater című művét templomunkban. Részletek a hirdetőtáblán.

– Nagyböjti időben péntekenként 18 órától keresztutat imádkozunk templomunkban, hívjuk a kedves testvéreket van miért imádkozni, engesztelni! Felsőgödön a pénteki szentmise utáni keresztút imádkozás alatt gyónási lehetőség van. A nagyböjti lelkigyakorlatunk március 24-26-ig lesz a szokásos módon gyóntatással és lelkigyakorlatos szentbeszéddel. A nagyböjti gyónás elvégzésére így keddenként Alsógödön és péntekenként Felsőgödön minden héten, valamint a lelkigyakorlat alatt is lesz lehetőség.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!