2023. Nagyböjt 1. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. február 26 – március 5.

Nagyböjt 1. vasárnap

 

VASÁRNAP( február 26. )
  
10. 30: Hívekért

KEDD ( február 28. )
18. 00 (Szentmise) :+ Éva lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( március 2. )
18. 00 (Szentmise) :Gyógyulásért

PÉNTEK ( március 3. )

       18. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 4. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Nagyszülőkért és + Miklósért

VASÁRNAP ( március 5. ) Nagyböjt 2. vasárnap
 
10. 30: + Szilágyi Attiláért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

– Kárpátaljai testvérvárosunk számára ismét meghirdetjük a tartós-élelmiszer gyűjtést. Kérjük a kedves testvéreket, hogy lehetőségeikhez mérten élelmiszer vagy pénz adományaikkal segítsék az ott élőket! Előre is köszönjük felajánlásaikat!

– Nagyböjti időben péntekenként 18 órától keresztutat imádkozunk templomunkban, hívjuk a kedves testvéreket van miért imádkozni, engesztelni! Felsőgödön a pénteki szentmise utáni keresztút imádkozás alatt gyónási lehetőség van. A nagyböjti lelkigyakorlatunk március 24-26-ig lesz a szokásos módon gyóntatással és lelkigyakorlatos szentbeszéddel. A nagyböjti gyónás elvégzésére így keddenként Alsógödön és péntekenként Felsőgödön minden héten, valamint a lelkigyakorlat alatt is lesz lehetőség.

– A Dunakeszi Szent Erzsébet Katolikus Óvoda megnyitotta jelentkezési időszakát a 2023/2024-es nevelési évre. Várja mindazon gyermekek jelentkezését, akik 2023. december 31-ig betöltik a 3. életévüket. Nyílt nap az érdeklődő szülők részére: március 14. 17.00. További információk, és jelentkezési lap az óvoda honlapján : szenterzsebetovidk.hu

A Mária Rádió és a Mária Út szervezésében minden szombaton világi önkéntesek által kísért zarándoklatra hívják a híveket Budapesten, a Szent Anna kápolna-Makkosmária-Máriaremete útvonalon. Gyülekezés minden szombaton 10 órától a Szent Anna kápolnánál. Bővebb információ a plakáton, regisztrálni a Mária rádió honlapján lehet.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!