2023. Isteni Irgalmasság vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. április 16 – 23.

Húsvét 2. vasárnapja – Isteni irgalmasság vasárnapja

 

VASÁRNAP( április 16. )
  
10. 30: + Szülőkért Józsefért és Máriáért

KEDD ( április 18. )
18. 00 (Szentmise) :+ Ferenc lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( április 20. )
18. 00 (Szentmise) :Jószándékra

SZOMBAT ( április 22. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Mária lelki üdvéért

VASÁRNAP ( április 23. ) Húsvét 3. vasárnap
  
10. 30: Hívekért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

Április 18-án kedden délután 17 órakor Wagner Mihály diakónus képes beszámolót tart Szentföldről a felsőgödi közösségi házban. Az előadásra szeretettel várja mindazokat, akiket érdekel.

Április 22- én kirándulós tavaszi találkozót tart az Észak- Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség. A délelőtti programok a Szobi plébánián lesznek, délután pedig kirándulás lesz Márianosztrára, ahol a 18 órási szentmisével zárul a találkozó. 12 éves kortól várják a fiatalokat. Részletek a közösség facebook oldalán és a mente.hu weboldalon.

– Április 30-án két hét múlva vasárnap Ferenc pápa mutat be szentmisét Budapesten a Kossuth téren 9.30-kor. A pápai szentmisére regisztráció nem szükséges, az érkezőket hajnaltól 8.15-ig engedik a térre, mindenki érkezési sorrendben foglalhatja el majd a helyét. A pápalátogatásra érkezők ingyenesen utazhatnak a Máv és a Volán járatain, erről bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak.  Aki szeretne Gödiekkel együtt utazni és részt venni a pápai szentmisén az a Felsőgödről 6.13-kor Alsógödről 6.17-kor induló vonatra szálljon fel.Ezen a napon templomainkban a délelőtti szentmisék elmaradnak. Aki nem megy a pápai szentmisére az a szombat esti alsógödi és a vasárnap esti felsőgödi szentmisén tehet eleget a vasárnapi miselátogatási kötelezettségének.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!