2023. Húsvétvasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. április 9 – 16.

Húsvétvasárnap

 

VASÁRNAP( április 9. )
  
10. 30: Hívekért

HÉTFŐ ( április 10. ) Húsvéthétfő

      10. 30: + Hidasi László lelki üdvéért

KEDD ( április 11. )
Nem lesz szentmise!

CSÜTÖRTÖK ( április 13. )
Nem lesz szentmise!

SZOMBAT ( április 15. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Erzsébet és Ottó szülőkért

VASÁRNAP ( április 16. ) Isteni Irgalmasság vasárnapja
  
10. 30: + Szülőkért Józsefért és Máriáért


– Húsvét hétfőn Alsógödön 10.30-kor, Felsőgödön 8.30-kor lesz a szentmise.

Kedden és csütörtökön nem lesz szentmise!

– Április 15-én szombaton a Mária Út Egyesület Mária Maraton családi futóversenyt szervez a váci Hétkápolna kegyhelynél. A futóverseny mellett hitéleti programok, szentmise, kegyhelybemutatás is várja az érdeklődőket. A futóverseny távjaira regisztrálni szükséges, ezt április 9-ig Húsvét vasárnap estig lehet megtenni a mariamaraton.mariut.hu weboldalon. Részletek a hirdetőtáblán.

– A Túrakör következő kirándulása április 15-én, szombaton a Pilisben lesz a Holdvilág-árok és környékén. A túra kb. 15 km, utazás autókkal, találkozás 8.30-kor Alsógödön, a Kossuth téri parkolóban. Mindenkit várnak szeretettel! (Az útvonal: Csikóváraljai menedékház – Holdvilág-árok – Tölgyikrek – Lajos-forrás – Bölcső-hegy – Csikóváraljai menedékház)

.A Mária Rádió, a Mária Út és a Belvárosi Főplébánia 2023. április 30-án.a pápalátogatás napjára zarándoklatot szervez. Reggel hat órától várják az érkező zarándokokat és a Hallgatói Család tagjait a Belvárosi Főplébánián, ahonnan együtt vonulnak be a Szentatyához a Kossuth térre. A zarándoklat lelki vezetését Bese Gergő atya végzi, elmélkedésekkel, közös imával és énekléssel. Mivel a távolság rövid, így időseknek és kisgyermekeseknek is végigjárható. Mindenkit várnak szeretettel! Aki a Mária rádió zarándoklatával szeretne a pápalátogatáson részt venni regisztráljon a Mária rádió honlapján.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!