2023. húsvét 3. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. április 23 – 30.

Húsvét 3. vasárnap

 

VASÁRNAP( április 23. )
  
10. 30: Hívekért

KEDD ( április 25. )
18. 00 (Szentmise) :+ Etelka lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( április 27. )
18. 00 (Szentmise) :+ György lelki üdvéért

SZOMBAT ( április 29. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Erzsébet halálának 10. évfordulójára

VASÁRNAP ( április 30. ) Húsvét 4. vasárnap
  
Nem lesz szentmise!


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

A lelki adoptálók 3. találkozója vasárnap ¾ 10-tól lesz a felsőgödi plébánián.

– Április 30-án vasárnap Ferenc pápa mutat be szentmisét Budapesten a Kossuth téren 9.30-kor. A pápai szentmisére regisztráció nem szükséges. A szentmisére és a hozzá kapcsolódó programokra biztonsági ellenőrzést követően engedik be a résztvevőket a hajnali óráktól negyed 9-ig, mindenki érkezési sorrendben foglalhatja el majd a helyét. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a biztonsági előírásokat és a térre bevihető illetve be nem vihető dolgok listáját feltétlenül nézzék át, ezek a hírlevélen vagy a hirdetőtáblán megtekinthetőek!

A pápalátogatásra érkezők ingyenesen utazhatnak a Máv és a Volán járatain, erről bővebb információt szintén a hirdetőtáblán olvashatnak.

Aki szeretne Gödiekkel együtt utazni és részt venni a pápai szentmisén az a Felsőgödről 6.13-kor Alsógödről 6.17-kor induló vonatra szálljon fel.

Ezen a napon templomainkban a délelőtti szentmisék elmaradnak. Aki nem megy a pápai szentmisére az a szombat esti alsógödi és a vasárnap esti felsőgödi szentmisén tehet eleget a vasárnapi miselátogatási kötelezettségének.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!