2023. Évközi 5. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. február 5 – 12.

Évközi 5. vasárnap

 

VASÁRNAP( február 5. )
  
10. 30: Baracskai és Bottlik család + tagjaiért

KEDD ( február 7. )
18. 00 (Szentmise) :+ József édesapa lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( február 9. )
18. 00 (Szentmise) :Tisztítótűzben szenvedő lelkekért

SZOMBAT ( február 11. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( február 12. ) Évközi 6. vasárnap
  
10. 30: Koréh család élő és + tagjaiért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

– A 2. gödi lelki adoptálást Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe utáni vasárnap február 5-én fogjuk elindítani a felsőgödi 18 órai szentmise keretében fogadalomtétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imájával és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban!Jelentkezni Pintérné Fazakas Andreánál lehet, elérhetőség a sekrestyében.

– Kárpátaljai testvérvárosunk számára ismét meghirdetjük a tartós-élelmiszer gyűjtést. Kérjük a kedves testvéreket, hogy lehetőségeikhez mérten adományaikkal segítsék az ott élőket! Előre is köszönjük felajánlásaikat!

– Február 11-én szombaton lesz a Betegek világnapja, ebből az alkalomból a szombat esti és a vasárnapi szentmise után kiszolgáltatjuk a betegek kenetét idős vagy beteg testvéreinknek. Kérjük a kedves testvéreket segítsenek az időseknek eljutni erre a szentmisére. A betegek kenete szentség, ennek felvételéhez ajánlott a gyónás és szentáldozás, gyónási lehetőség a szentmise előtt lesz.

– A Túrakör következő kirándulása február 11-én szombaton lesz a Börzsönyben. A túra kb 14km, utazás autóval, találkozó 8.30-kor a felsőgödi autópihenőben. (Az útvonal:Ódamásd, Malomvölgy – Vasutas-forrás – Nagy-Galla – Piribék-tisztás – Széles-hegy – László-forrás – Ódamásd, Malomvölgy)

– Ezúton is szeretnénk szívből megköszönni mindazok segítségét, akik a múlt hét végi Új Élet Krisztusban kurzust támogatták süteménnyel, szendvicskészítéssel, fuvarozással, háttérimával, vagy bármi más segítséggel! Nagyon nagy öröm volt megélni azt a nagy szeretetet, ami sugárzott felénk ezekből a szolgálatokból. Egyúttal szeretettel meghívjuk őket és mindazokat, akiket érdekel ez a kurzus és a résztvevők tanúságtétele, március 3-án pénteken 16. 30-tól a felsőgödi plébániára egy beszélgetésre, találkozásra.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!