2023. Évközi 4. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. január 29 – február 5.

Évközi 4. vasárnap

 

VASÁRNAP( január 29. )
 
10. 30: Hívekért

KEDD ( január 31. )
18. 00 (Szentmise) :+ Ilona és +János szülőkért és élő és + családtagokért

CSÜTÖRTÖK ( február 2. ) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe
18. 00 (Szentmise) :+ Géza lelki üdvéért

SZOMBAT ( február 4. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) : Szabó család élő és + tagjaiért

VASÁRNAP ( február 5. ) Évközi 5. vasárnap
 
10. 30: Baracskai és Bottlik család + tagjaiért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

– A 2. gödi lelki adoptálást Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe utáni vasárnap február 5-én fogjuk elindítani a felsőgödi 18 órai szentmise keretében fogadalomtétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imájával és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban!Jelentkezni Pintérné Fazakas Andreánál lehet, elérhetőség a sekrestyében.

Február 2-án csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz, ebből az alkalomból a csütörtök esti és a hétvégi szentmiséinken gyertyaszentelést végzünk és a külön erre a célra szentelt gyertyákból pedig lehet majd hazavinni a családi imádságokhoz. Aki szeretne saját gyertyát is hozhat erre az alkalomra, kérjük a kedves testvéreket, hogy jelöljék meg ezeket a gyertyákat!!

– Február 3-án pénteken Szent Balázs püspök emléknapja lesz, ebből az alkalomból Balázs-áldást lesz a szentmisék végén pénteken Felsőgödön az esti szentmisében és hétvégén mindkét templomban a szokásos miseidőpontokban.

– Kárpátaljai testvérvárosunk számára ismét meghirdetjük a tartós-élelmiszer gyűjtést. Kérjük a kedves testvéreket, hogy adományaikkal segítsék az ott élőket! Előre is köszönjük felajánlásaikat!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!