2023. Évközi 28. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. október 15 – 22.

Évközi 28. vasárnap

 

VASÁRNAP( október 15. )
  
10. 30: + Nagyszülőkért

KEDD ( október 17. )

        17. 30: Októberi rózsafüzér-imádság
18. 00 (Szentmise) :Nádasdy és Bartus család + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK ( október 19. )

        17. 30: Októberi rózsafüzér-imádság
18. 00 (Szentmise) :+ Istvánért és élő és + családtagjaiért

SZOMBAT ( október 21. )

        17. 30: Októberi rózsafüzér-imádság
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( október 22. ) Évközi 29. vasárnap
  
10. 30: + Mártáért


Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyónási lehetőség.

Október a rózsafüzér hónapja. Templomunkban az esti szentmisék előtt fél órával elimádkozzuk a rózsafüzért. Hívjuk a kedves testvéreket imádkozzunk együtt családjainkért, egyházközségünkért, hazánkért!

Családfa-gyógyító szentmise lesz október 28-án szombaton 18 órától a felsőgödi templomban. Részletek a hirdetőtáblán és a hírlevélben.

Mi a családfa-gyógyító mise?

Nemcsak genetikailag,hanem szellemileg is öröklünk pozitív és negatív tulajdonságokat, bűnre való hajlandóságokat.Ezek gyógyulásáért imádkozunk a szentmise alatt. Bűnbánatot tartunk saját, illetve őseink bűnei felett a nevükben is. Ellene mondunk a gonosznak aki megakadályozza Istennel és emberrel való szeretet kapcsolatainkat. Megtörjük a családunkra nehezedő átkokat, oda helyezzük Jézus véres keresztjét a generációk közé, hogy csak az áldás, a jó származzon tovább.

A szentmisét Bocsa József atya mutatja majd be, a mise végén kb. fél óra szentségimádás is lesz dicsőítéssel és csenddel.

Közeleg Mindenszentek ünnepe és Halottak napja, aki szeretné új vagy felújított síremlékét megáldatni a szokásos temetői áhítat alkalmával, az kérjük jelezze ezt a sekrestyében.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!