2022. Urunk mennybemenetele

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. május 29 – június 5.

Urunk mennybemenetele

 

VASÁRNAP( május 29. )
 
10. 30: Hívekért

KEDD ( május 31. )
18. 00 (Szentmise) :Jószándékra

CSÜTÖRTÖK ( június 2. )
18. 00 (Szentmise) :+ Szülőkért Istvánért és Máriáért és + hozzátartozókért

SZOMBAT ( június 4. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Élő Lászlóért és Róbertért

VASÁRNAP ( június 5. ) Pünkösd vasárnap
  
10. 30: Hívekért


Május hónapban az esti szentmisék után elimádkozzuk a Szűzanya tiszteltére a Loretto-i litániát.

– Kedden a litánia után szentségimádás, alatta gyóntatás.

Templomainkban tovább gyűjtjük a tartós élelmiszert a kárpátaljai Jánosiba, az ott élőknek és a templomnál elszállásolt menekültnek. Kérjük, aki teheti segítsen továbbra is, ezt megtehetik pénzadománnyal is amiből a szükséges élelmiszert megvásároljuk majd ! Eddigi támogatásukat köszönjük szépen, Isten fizesse meg!

Az idei évben is lesz nyári tábor plébániáinkon lengyel önkéntes fiatalok részvételével. Felsőgödön július 11-15 között, Alsógödön július 18-22 között. Jelentkezés és információ a hitoktatóknál, illetve //forms.gle/anFXedBxQc8eZa8U9 linken és a honlapon.

Az előző évhez hasonlóan ismételten megszervezzük a Közbenjáró Imahadjárat a Családokért Gödön 2022. június 12-től – 2022. július 10-ig. Jelentkezési határidő 2022. június 10. Jelentkezési lapok a bejáratnál. További részletek a hirdetőtáblán és a plébániák honlapján.

Váci Egyházmegyei Családtalálkozó lesz Veresegyházán július 2-án szombaton, előadásokkal, tanuságtételekkel, gyermekprogramokkal, püspöki szentmisével. Részletek a plakáton és a csaladtalalkozo.hu weboldalon.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!