2022. Szentháromság vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. június 12 – 19.

Szentháromság vasárnap

 

VASÁRNAP( június 12. )
 
10. 30: + Baracskai Ferencért és a gödi családokért

KEDD ( június 14. )
18. 00 (Szentmise) :+ Ilona és Mihály szülőkért

CSÜTÖRTÖK ( június 16. )
18. 00 (Szentmise) :Élő és + hozzátartozókért

SZOMBAT ( június 18.)
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Telek család élő és + tagjaiért

VASÁRNAP ( június 19.) Krisztus Szent Teste és Vére, Úrnapja
  
10. 30: Gyermekekért és családtagokért


– Kedden a szentmise után szentségimádás, alatta gyóntatás.

– A lelki adoptálók júniusi találkozója, 12-én, most vasárnap lesz a reggeli szentmise után 9:30-tól, a felsőgödi plébánián.

– A két egyházközség idei plébániai családtáborát július 7-e és 10-e között tartjuk a felsőgödi plébánián, melyre szeretettel várjuk a családokat, egyedülállókat, kicsiket, nagyokat egyaránt. Az idei témánk: „A művészetek által Istenhez”. A játékok, sportprogramok, beszélgetések mellett lesz még kirándulás, festés, közös táncolás. Jelentkezni június közepéig lehet a plébánia honlapján lévő regisztrációs linken.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt június 14-én este 6 órától a felsőgödi templomba egy közös énekes, gitáros dicsőítésre az Oltáriszentség elé! Különösen is imádkozunk a békéért, a betegekért és a családokért. Az alkalom második felében lehetőség van személyes imát is kérni.

Jótékonysági koncert lesz június 17-én pénteken a felsőgödi templomban az esti szentmise után 19 órától. A koncert ingyenes adományainkkal az Ökumenikus Segélyszervezet ukrajnai menekülteket segítő munkáját lehet támogatni.

– Június 18-án szombaton délután 4 órakor a Gödi Gaude kórus koncertje lesz az alsógödi Szent István templomban, melyre mindenkit szeretettel várnak, részletek a plakáton.

-Az Észak-Duna Menti Nagyboldogasszony Közösség szeretettel várja a 12 év feletti fiatalokat jubileumi nyári táborába, július 4-től 9-ig Nagymarosra. A tábor témája : A szentségek. Jelentkezni június 19.-ig lehet. Bővebb információk a mente.hu honlapon, illetve az Észak-Duna facebook oldalán olvashatók

A korábban meghirdetett, augusztus 22.és 26. közötti lengyelországi zarándoklatra 35.000 Ft előleg befizetésével a sekrestyében lehet jelentkezni, ugyanott kapható tájékoztató is.”

Váci Egyházmegyei Családtalálkozó lesz Veresegyházán július 2-án szombaton, előadásokkal, tanuságtételekkel, gyermekprogramokkal, püspöki szentmisével. Részletek a plakáton és a csaladtalalkozo.hu weboldalon.

A keresztény újságok második féléves díját lehet befizetni a plébánián!

– A gyermekek vasárnapi ovis hittan foglalkozása a jövő héttől nyári szünetel, visszavárunk mindenkit szeptemberben!

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!