2022. Pünkösd

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. június 5 – 12.

Pünkösd vasárnap

 

VASÁRNAP( június 5. )
  
10. 30: Hívekért

KEDD ( június 7. )
18. 00 (Szentmise) :+ Margit és + Lajos szülőkért és + gyermekeikért

CSÜTÖRTÖK ( június 9. )
18. 00 (Szentmise) :+ Éva nagymamáért

SZOMBAT ( június 11. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( június 12. ) Szentháromság vasárnap
  
10. 30: + Baracskai Ferencért és a gödi családokért ( gitáros szolg.)


– Kedden a szentmise után szentségimádás, alatta gyóntatás.

A két egyházközség idei plébániai családtáborát július 7-e és 10-e között tartjuk a felsőgödi plébánián, melyre szeretettel várjuk a családokat, egyedülállókat, kicsiket, nagyokat egyaránt. Az idei témánk: „A művészetek által Istenhez”. A játékok, sportprogramok, beszélgetések mellett lesz még kirándulás, festés, közös táncolás. Jelentkezni június közepéig lehet a plébánia honlapján lévő regisztrációs linken.

Az előző évhez hasonlóan ismételten megszervezzük a Közbenjáró Imahadjáratot a Családokért Gödön 2022. június 12-től – 2022. július 10-ig. Jelentkezési határidő 2022. június 10. Jelentkezési lapok a bejáratnál. További részletek a hirdetőtáblán és a plébániák honlapján.

Jótékonysági koncert lesz június 17-én pénteken a felsőgödi templomban az esti szentmise után 19 órától. A koncert ingyenes adományainkkal az Ökumenikus Segélyszervezet ukrajnai menekülteket segítő munkáját lehet támogatni.

Váci Egyházmegyei Családtalálkozó lesz Veresegyházán július 2-án szombaton, előadásokkal, tanuságtételekkel, gyermekprogramokkal, püspöki szentmisével. Részletek a plakáton és a csaladtalalkozo.hu weboldalon.

A keresztény újságok második féléves díját lehet befizetni a plébánián!

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!