2022. Nagyböjt 2. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. március 13 – 20.

Nagyböjt 2. vasárnap

 

VASÁRNAP( március 13. )
  
10. 30: Fekete család élő és + tagjaiért

KEDD ( március 15. ) Nemzeti ünnep, Nincs irodai szolgálat
18. 00 (Szentmise) : + Simon Orsolya lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( március 17. )
18. 00 (Szentmise) : + Bélteki Sándor lelki üdvéért és élő családtagjaiért

PÉNTEK ( március 18. )

      18. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 19. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( március 20. ) Nagyböjt 3. vasárnap
  
10. 30: Engesztelésül (gitáros zenei szolgálat)


– Kedden a szentmise után szentségimádás, alatta gyóntatás.

Nagyböjt péntekjein Keresztutat imádkozunk templomunkban 18 órától.

Nagyböjti lelkigyakorlatunkat március 25-e és 27-e között tervezzük. A szentmisék előtt lehetőség lesz a nagyböjti gyónás elvégzésére is. Éljünk a lehetőséggel, ne hagyjuk az utolsó pillanatra a szentgyónás elvégzését! Gyónási lehetőség van még a szentmisék előtt, valamint a keddi szentségimádásunk alatt, illetve péntekenként Felsőgödön a keresztút imádkozása alatt is.

A Váci Egyházmegyei Karitász adománygyűjtése folyamatosan tart az ukrajnai menekültek megsegítésére. Csak tartós élelmiszert és tisztítószereket gyűjtenek, ruhát és romlandó árút nem! Kérjük ha tehetik, továbbra is támogassák a menekültek ellátását, adományaikat a szentmisék előtt és után hozhatják. Aki pénzadománnyal tud segíteni megteheti ezt a 1356-os adományvonalon, vagy online adományozással a karitasz.hu web oldalon, illetve a Katolikus Karitász központi számlaszámán.

Kárpátaljai testvérvárosunk számára még ezen a hétvégén lehet adományozni a hátsó bejáratoknál elhelyezett kosarakba. Adományaikat köszönjük!

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!