2022. Krisztus, a Mindenség Királya

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. november 20 – 27.

Krisztus, a Mindenség Királya

 

VASÁRNAP( november 20. )
  
10. 30: + Mária és + Margit lelki üdvéért

KEDD ( november 22. )
18. 00 (Szentmise) :+ Ilona, + Olivér és + Jenő lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( november 24. )
18. 00 (Szentmise) :+ Katalin és + Jenő szülőkért és + gyermekeikért

SZOMBAT ( november 26. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szőke József és felesége Ilona lelki üdvéért

VASÁRNAP ( november 27. ) Advent 1. vasárnap
  
10. 30: Viola és Tomka család élő és + tagjaiért


Kedden az esti szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

Adventi koszorúkötést szervezünk november 26-án szombaton 10 órától 13 óráig az alsógödi plébánián. Kézügyesség nem kell hozzá, alapanyagokat (koszorút, fenyőágat, gyertyákat, díszeket) biztosítjuk, melyért 1000 ft hozzájárulást kérünk. Így együtt közösségben is ráhangolódhatunk adventre. Szeretettel várunk mindenkit!

Többek kérésére megismételjük az “Andrej Rubljov: A Szentháromság ikon üzenetei” című elmélkedéses előadást, mely 2022. november 26-án , szombaton 10 órától kezdődik a felsőgödi templomban és Varga Éva festőművész tartja. 11.30 – tól Szentségimádással folytatódik az alkalom, alatta Kristóf atya gyóntatni fog.

A Túrakör következő kirándulása a Magas-Börzsönyben lesz november 26-án. A túra kb. 14 km, utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a felsőgödi Autóspihenőben. (Az útvonal: Diósjenő – Csehvár – Kemence-patak felső folyása – Csóványos – Nyír-rét – Diósjenő)

Székely János püspök atya és több katolikus közösség felhívására, minden vasárnap a szentmise után a templom előtti téren rózsafüzért imádkozunk. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a békéért, Magyarországért, Gödért imádkozni.

-2023-ra is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló Élő Kenyér misekalauzt. Ez egy színes folyóirat 5-12 éves gyerekeknek. Az előfizetés egy évre 6000 Ft, (Tehát egy szám 500 Ft). Aki kéri az újságot, az december 4-ig jelentkezzen a sekrestyében. Fizetni a jelentkezéssel együtt kell.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!