2022. Húsvét 4. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. május 8 – 15.

Húsvét 4. vasárnap

 

VASÁRNAP( május 8. )
  
10. 30: Hálából bérmálásért

KEDD ( május 10. )
18. 00 (Szentmise) :+ Szülőkért Kálmánért és Ernesztinért, + hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK ( május 12. )
18. 00 (Szentmise) :Lajos 65. születésnapjára hálából

SZOMBAT ( május 14. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( május 15. ) Húsvét 5. vasárnap
  
10. 30: Élő családért, élő és + közeli hozzátartozókért


Május hónapban az esti szentmisék után elimádkozzuk a Szűzanya tiszteltére a Loretto-i litániát.

– Kedden a litánia után szentségimádás alatta gyóntatás.

Templomainkban tovább gyűjtjük a tartós élelmiszert a kárpátaljai Jánosiba, az ott élőknek és a templomnál elszállásolt kb. 50 menekültnek, akiknek Miklós atyáék próbálják biztosítani az ellátást, a napi háromszori étkezést. Kérjük, aki teheti segítsen továbbra is! Eddigi támogatásukat köszönjük szépen, Isten fizesse meg!

– Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket május 10-én gitáros dicsőítésre a felsőgödi templomba az Oltáriszentség elé, kivételesen este fél 7-től 8-ig. Különösen is imádkozunk betegekért, szükségben lévőkért, az alkalom második felében személyes közbenjáró imádságra is van lehetőség!

A Lelki adoptálók ehavi találkozója május 8-án lesz Felsőgödön az esti 6 órás szentmise után a plébánián. Érdeklődni Pintérné Andreánál lehet.

– 2022.08.22-26. buszos zarándoklatot tervezünk Lengyelországba. Programban többek között Częstochowa, Krakkó és Wadowice – Szent II. János Pál pápa szülővárosának – meglátogatása szerepel. Költség kb. 70.000 – 80.000 Ft / fő. Szállás 2 személyes szobákban, félpanziós ellátással (reggeli és vacsora). Aki szeretne részt venni a zarándoklaton, kérjük jelezze ezt a sekrestyében.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!