2022. Évközi 8. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. február 27 – március 6.

Évközi 8. vasárnap

 

VASÁRNAP( február 27. )
 
10. 30: Baracskai és Bottlik család élő és + tagjaiért

KEDD ( március 1. )
18. 00 (Szentmise) :

SZERDA ( március 2. ) Hamvazószerda

     ! 17. 00 (Szentmise):

CSÜTÖRTÖK ( március 3. )
18. 00 (Szentmise) :

SZOMBAT ( március 5. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Miklós testvérért és + nagyszülőkért

VASÁRNAP ( március 6. ) Nagyböjt 1. vasárnapja
 
10. 30: Hívekért


– Kedden a szentmise után szentségimádás, alatta gyóntatás.

Március 2-án, hamvazó szerdán kezdetét veszi a nagyböjti idő. Hamvazó szerda szigorú böjti nap! Alsógödön 17 órakor, Felsőgödön pedig 18.30-kor lesz szentmise. Akik nem tudnak ezen a napon szentmisén részt venni, azok a hétvégi miséken vehetnek részt a hamvazkodásban.

Nagyböjt péntekjein Keresztutat imádkozunk templomunkban 18 órától.

– Március 5-én szombaton a Túrakör következő kirándulása Csővár és környékén lesz. A túra 16km, utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a felsőgödi Autóspihenőben. Hazaérkezés 5 óra tájban. Mindenkit várnak szeretettel!

Március 6-án vasárnap 16.30-tól jótékonysági koncert lesz a felsőgödi templomban a kárpátaljai testvérvárosunk lakói számára. Az adománygyűjtő koncert szervezése régebb óta tart, de a jelenleg kialakult helyzet még aktuálisabbá teszi. Tervek szerint részt vesz a koncerten Egressy Miklós helyi görög-katolikus atya is. Részletek a programról a szervező Gödi Lokálpatrióták facebook oldalán olvashatóak.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!