2022. Évközi 6. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. február 13 – 20.

Évközi 6. vasárnap

 

VASÁRNAP( február 13. )
  
10. 30: + Szülőkért és élő családtagokért

KEDD ( február 15. )
18. 00 (Szentmise) :Gyermekért

CSÜTÖRTÖK ( február 17. )
18. 00 (Szentmise) :+ Kornélia, + Irén és + Dóra lelki üdvéért

SZOMBAT ( február 19. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( február 20. ) Évközi 7. vasárnap
  
10. 30: Élő és + családtagokért


– Kedden a szentmise után szentségimádás, alatta gyóntatás.

– Február 18-án pénteken este 19 órától Dr. Papp Miklós görög-katolikus pap tart előadást a házasság hete alkalmából a felsőgödi templomban. Szeretettel várunk mindenkit! Regisztrálni nem kell, de maszk használata szükséges!

– A gödi Piarista Szakképző Iskola és Kollégium várja a végzett nyolcadikos diákokat. A piarista rend által fenntartott intézményben négy szakmát tanulhatnak a fiatalok: ács, asztalos, illetve szerkezet-, és karosszérialakatos. Az orientációs évfolyamra azokat a diákokat várjuk, akik még nem tudják, milyen irányban tanulnának tovább vagy szükségük van matematika, magyar és angol nyelv, kommunikáció terén tudásuk, önismeretük megerősítésére. Központi írásbeli nélkül is lehetséges a bejutás. A jelentkezéssel kapcsolatos információk elérhetőek az iskola weboldalán, Facebook oldalán és a hirdető táblán.

Két régiós Ifjúsági Találkozót tart az Észak és Dél-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség február 26-án szombaton. A helyszín Dunakeszi, Krisztus Király Általános Iskola. Szeretettel várják a gödi fiatalokat is 12 éves kortól. A program 9 órakor kezdődik és 17 órai szentmisével zárul. Részletek a közösség facebook oldalán, és a mente.hu oldalon olvashatók.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!