2022. Évközi 5. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. február 6 – 13.

Évközi 5. vasárnap

 

VASÁRNAP( február 6. )
  
10. 30: Hívekért

KEDD ( február 8. )
18. 00 (Szentmise) :+ József édesapa lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( február 10. )
18. 00 (Szentmise) :Bencéért és munkatársaiért

SZOMBAT ( február 12. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szabolcsért

VASÁRNAP ( február 13.) Évközi 6. vasárnap
  
10. 30: + Szülőkért és élő családtagokért


– Kedden a szentmise után szentségimádás, alatta gyóntatás.

Február 11-e a Szűzanya lourdes-i jelenéseinek emléknapja, amely egyben 1992 óta II. János Pál pápa rendelkezése szerint a betegek világnapja. Ehhez a naphoz kapcsolódóan a jövő héten idős vagy beteg testvéreink számára kiszolgáltatjuk a betegek kenetét. Felsőgödön 11-én pénteken az esti szentmise után, Alsógödön pedig 12-én szombaton az esti szentmise után lesz erre lehetőség. A betegek kenetének felvételéhez szükséges a kegyelmi állapot, a gyónás és a szentáldozás. A szentmisék előtt lehetőség lesz majd a szentgyónás elvégzésére.

– A gödi Piarista Szakképző Iskola és Kollégium várja a végzett nyolcadikos diákokat. A piarista rend által fenntartott intézményben négy szakmát tanulhatnak a fiatalok: ács, asztalos, illetve szerkezet-, és karosszérialakatos. Az orientációs évfolyamra azokat a diákokat várjuk, akik még nem tudják, milyen irányban tanulnának tovább vagy szükségük van matematika, magyar és angol nyelv, kommunikáció terén tudásuk, önismeretük megerősítésére. Központi írásbeli nélkül is lehetséges a bejutás. A jelentkezéssel kapcsolatos információk elérhetőek az iskola weboldalán és Facebook oldalán és a hirdető táblán.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!