2022. Évközi 4. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. január 30 – február 6.

Évközi 4. vasárnap

 

VASÁRNAP( január 30. )
  
10. 30: + Stella Istvánné Lenke lelki üdvéért

KEDD ( február 1. )
18. 00 (Szentmise) :+ Pataki Ferencért és + szüleiért

CSÜTÖRTÖK (február 3. ) Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja
18. 00 (Szentmise) :+ Erdélyi Piroska lelki üdvéért

SZOMBAT ( február 5. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) : Nagy család élő és + hozzátartozóiért

VASÁRNAP ( február 6. ) Évközi 5. vasárnap
  
10. 30: Hívekért ( gitáros zenei szolgálat ) 


– Kedden a szentmise után szentségimádás. alatta gyóntatás.

– Jövő héten két jeles alkalom is lesz a liturgiában. Február 2-án Urunk bemutatása, Gyertyaszentelő Boldogasszony napja lesz, aki szentmisén szeretne ezen a napon részt venni megteheti ezt a felsőgödi templomban szerdán este 18 órakor. Az ünnephez kapcsolódó gyertyaszentelés templomunkban a hétvégi szentmiséken lesz, aki szeretné gyertyáit megszenteltetni az a szombati és a vasárnapi szentmisékre hozza magával.

A másik jeles nap február 3-a Szent Balázs püspök és vértanú emléknapja. Ehhez a naphoz kapcsolódóan Balázs-áldásban részesülhetnek a kedves testvérek templomunkban csütörtökön az esti szentmisében, illetve aki nem tud ezen a napon szentmisére jönni, a hétvégi miséken kaphat Balázs-áldást. A Balázs-áldás szentelmény bárki részesülhet benne.

– A gödi Piarista Szakképző Iskola és Kollégium várja a végzett nyolcadikos diákokat. A piarista rend által fenntartott intézményben négy szakmát tanulhatnak a fiatalok: ács, asztalos, illetve szerkezet-, és karosszérialakatos. Az orientációs évfolyamra azokat a diákokat várjuk, akik még nem tudják, milyen irányban tanulnának tovább vagy szükségük van matematika, magyar és angol nyelv, kommunikáció terén tudásuk, önismeretük megerősítésére. Központi írásbeli nélkül is lehetséges a bejutás. A jelentkezéssel kapcsolatos információk elérhetőek az iskola weboldalán és Facebook oldalán. 

– A Túrakör következő kirándulása február 5-én, szombaton Prédikálószékre lesz.  (Az útvonal: Dömös – Vadálló-kövek – Prédikálószék – Hubertusz-kunyhó – Nyalka-bérc -Dömös)  A túra kb. 11 km, utazás autókkal, találkozás Alsógödön, a Kossuth téri cukrászda parkolójában 8.30-kor. Hazaérkezés du. 5 óra körül.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!