2022. Évközi 30. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. október 23 – 30.

Évközi 30. vasárnap

 

VASÁRNAP( október 23. )
  
10. 30: + István és Gizella szülőkért

KEDD ( október 25. )
18. 00 (Szentmise) :+ Irén halálának 3. évfordulójára

CSÜTÖRTÖK ( október 27. )
18. 00 (Szentmise) :+ István lelki üdvéért

SZOMBAT ( október 29. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szőke Pálért és + Jánosért

VASÁRNAP ( október 30. ) Évközi 31. vasárnap
  
10. 30: + Szülőkért és + 3 Máriáért


Kedden az esti szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

Október hónapban az esti szentmisék előtt fél hattól rózsafüzért imádkozunk a Szűzanya tiszteletére. Hívjuk a kedves testvéreket imádkozzunk együtt a békéért, hazánkért, városunkért, egyházközségünkért, családjainkért!

Október 28-án pénteken 18.45-től a felsőgödi templomban barokk zenei hangverseny lesz a Sebastian Consort részvételével, melyre szeretettel várnak mindenkit!

– Az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség október 29-én szombaton Ifjúsági Találkozót tart a sződligeti plébánián. Szeretettel várják 12 éves kortól a fiatalokat. A program 9 órakor kezdődik, és a 18 órai szentmisével zárul. Részletek a közösség facebook oldalán és a mente.hu oldalon olvashatók.

Székely János püspök atya és több katolikus közösség felhívására, minden vasárnap esti 6-os mise után a felsőgödi templom előtti téren rózsafüzért imádkozunk december 4-ig. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a békéért, Magyarországért, Gödért imádkozni.

Templomunkban a vasárnap délelőtti szentmise után imádkozzuk ugyanerre a szándékra a rózsafüzért!!

Jövő évi naptárak kaphatók a sekrestyében és irodaidőben a plébánián.

– Aki szeretné új vagy felújított síremlékét megáldatni, kérjük jelezze ezt a sekrestyében.

– November 1-e Mindenszentek főünnepe parancsolt ünnep, templomunkban ezen a napon 18 órakor, Felsőgödön reggel 8. 30-kor lesz a szentmise, másnap Halottak napján templomunkban 19 órakor, Felsőgödön pedig 18 órakor lesz majd a szentmise.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!