2022. Évközi 3. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. január 23 – 30.

Évközi 3. vasárnap

 

VASÁRNAP( január 23. )
 
10. 30: + Cseri István lelki üdvéért

KEDD ( január 25. )
18. 00 (Szentmise) :Jószándékra

CSÜTÖRTÖK ( január 27. )
18. 00 (Szentmise) :+ Üveges Imréné lelki üdvéért

SZOMBAT ( január 29. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Zsuzsanna édesanyáért és + Béla fiáért

VASÁRNAP ( január 30. ) Évközi 4. vasárnap
  
10. 30: + Lenkéért


Kedden irodai szolgálat technikai okok miatt csak délután 14 – 17 óráig lesz.

– Kedden a szentmise után szentségimádás. alatta gyóntatás.

– Templomunk jövő hét végi takarításához kérjük azon kedves testvérek segítségét, akik a pénteki napon vagy szombat reggel fel tudnak ajánlani kb. egy órányi szolgálatot. Aki tudna segíteni kérjük jelezze ezt a sekrestyében. Előre is köszönjük!

– A gödi Piarista Szakképző Iskola és Kollégium várja a végzett nyolcadikos diákokat. A piarista rend által fenntartott intézményben négy szakmát tanulhatnak a fiatalok: ács, asztalos, illetve szerkezet-, és karosszérialakatos. Az orientációs évfolyamra azokat a diákokat várjuk, akik még nem tudják, milyen irányban tanulnának tovább vagy szükségük van matematika, magyar és angol nyelv, kommunikáció terén tudásuk, önismeretük megerősítésére. Központi írásbeli nélkül is lehetséges a bejutás. A jelentkezéssel kapcsolatos információk elérhetőek az iskola weboldalán és Facebook oldalán. 

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!