2022. Évközi 29. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. október 16 – 23.

Évközi 29. vasárnap

 

VASÁRNAP( október 16. )
  
10. 30: Élő és + rokonokért

KEDD ( október 18. ) Szent Lukács evangélista
18. 00 (Szentmise) :+ Tibor lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( október 20, )
18. 00 (Szentmise) :Élő és + családtagokért

SZOMBAT ( október 22. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( október 23. ) Évközi 30. vasárnap
  
10. 30: + István és Gizella szülőkért


Kedden az esti szentmise után szentségimádás tartunk, alatta gyóntatás.

Október hónapban az esti szentmisék előtt fél hattól rózsafüzért imádkozunk a Szűzanya tiszteletére. Hívjuk a kedves testvéreket imádkozzunk együtt a békéért, hazánkért, városunkért, egyházközségünkért, családjainkért!

– Október hónapban szeretnénk ismét segítséget vinni a kárpátaljai testvérvárosunkban élőknek és az ott élő menekülteknek, ezért kérjük a kedves testvéreket hogy lehetőségeikhez mérten segítsék ennek megvalósulását tartós élelmiszerrel vagy pénzadománnyal. Adományaikat előre is nagyon köszönjük!

-Október 21-én özvegyek lelki napja lesz a felsőgödi plébánián. Részletek a hirdetőtáblán. Várnak minden érdeklődőt Alsógödről is!

Október 28-án pénteken 18.45-től a felsőgödi templomban barokk zenei hangverseny lesz a Sebastian Consort részvételével, melyre szeretettel várnak mindenkit!

– Az Észak-Duna menti Nagyboldogasszony Közösség október 29-én szombaton Ifjúsági Találkozót tart a sződligeti plébánián. Szeretettel várják 12 éves kortól a fiatalokat. A program 9 órakor kezdődik, és a 18 órai szentmisével zárul. Részletek a közösség facebook oldalán és a mente.hu oldalon olvashatók.

Székely János püspök atya és több katolikus közösség felhívására, minden vasárnap esti 6-os mise után a felsőgödi templom előtti téren rózsafüzért imádkozunk december 4-ig. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a békéért, Magyarországért, Gödért imádkozni. Templomunkban a vasárnap délelőtti szentmise után imádkozzuk ugyanerre a szándékra a rózsafüzért!!

Jövő évi naptárak kaphatók a sekrestyében és irodaidőben a plébánián.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!