2022. Évközi 22. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. augusztus 28 – szeptember 4.

Évközi 22. vasárnap

 

VASÁRNAP( augusztus 28. )
  
10. 30: + Lajos és Margit szülőkért és + gyermekeikért

KEDD ( augusztus 30. )
18. 00 (Szentmise) :Szabó család élő és + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK ( szeptember 1. )
18. 00 (Szentmise) :+ Szülőkért Istvánért és Gizelláért és Máriáért

SZOMBAT ( szeptember 3. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szülőkért és testvérekért

VASÁRNAP ( szeptember 4. ) Évközi 23. vasárnap
  
10. 30: Veni Sancte – diákokért, tanárokért


Kedden az esti szentmise a Búzaszem iskola tanévnyitó szentmiséje is lesz egyben, ezért az esti szentségimádás kivételesen elmarad!

– A Gödi Barokk Napok és a Börzsöny Barokk Napok közös záróhangversenyén, 2022. augusztus 28-án, most vasárnap este 18.30-kor a Savária Barokk Zenekar lép föl a templomunkban. Szeretettel várunk minden kedves zeneszerető felnőttet, gyereket, családot! A koncert ingyenes, adományaikkal a „Becsal” zenei programjait támogatják.

A lelki adoptálók 5., augusztusi találkozója 28-án vasárnap lesz 9:30-tól a Felsőgöd Plébánián.

A jövő vasárnapi szentmisén újra indul az óvodás és kisiskolás gyermekek szentmise alatti hittanfoglalkozása, várjuk őket szeretettel a plébánián fél 11-kor. Ez a szentmise egyben tanévkezdő szentmise is, ebből az alkalomból a szentmise végén megáldjuk a gyermekek iskolatáskáit.

-Az elsőpénteki beteglátogatásra lehet jelezni a sekrestyében azokat az idős vagy beteg testvéreinket, akik szeretnék szentgyónásukat, szentáldozásukat elvégezni.

A Túrakör következő kirándulása szeptember 10-én szombaton lesz a Cserhátba, Szanda várához. A táv kb. 15 km, utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a felsőgödi Autóspihenőben. Mindenkit várnak szeretettel!

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!