2022. Advent 1. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2022. november 27 – december 4.

Advent 1. vasárnap

 

VASÁRNAP( november 27. )
  
10. 30: Viola és Tomka család élő és + tagjaiért

KEDD ( november 29. )
6. 00 (Szentmise) :Élő és + hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK ( december 1. )
6. 00 (Szentmise) :+ János édesapáért és élő hozzátartozókért

SZOMBAT ( december 3. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Telek Antalért és élő hozzátartozókért

VASÁRNAP ( december 4. ) Advent 2. vasárnap
 
10. 30: Hívekért ( gitáros zenei szolgálat )


Az adventi idő hétköznapjain szentmiséink reggel 6 órakor lesznek.

Adventi lelkigyakorlatot tartunk december 2 – 4-ig péntektől vasárnapig templomainkban az esti szentmiséinken, gyóntatással, lelkigyakorlatos szentbeszéddel. Pénteken Felsőgödön, szombaton Alsógödön, vasárnap mindkét helyen. Részletek a hírlevélben és a hirdetőtáblán.

A lelki adoptálók 8. találkozója december 4-én lesz a reggeli szentmise után 9.30-tól, a Felsőgödi Plébánián.

A gödi 801-es Csillagösvény cserkészcsapat 2020-ban alakult. Méltó utódja kíván lenni az 1929-ben alakult, majd 1991-ben újjáalakult felsőgödi 801-es Losonczy István cserkészcsapatnak. A Búzaszem Iskola mellett végzett 2 éves előkészítő munka, vezetőképzés után újra várja a cserkészkalandok iránt érdeklődő ifjúságot. Ebben az évben az általános iskola ötödik osztályába járó fiúkat hívják. A többiek türelmét kérik. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

Székely János püspök atya és több katolikus közösség felhívására, minden vasárnap a szentmise után a templom előtti téren rózsafüzért imádkozunk. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a békéért, Magyarországért, Gödért imádkozni.

– 2023-ra is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló Élő Kenyér misekalauzt. Ez egy színes folyóirat 5-12 éves gyerekeknek. Az előfizetés egy évre 6000 Ft, (Tehát egy szám 500 Ft). Aki kéri az újságot, az december 4-ig jelentkezzen a sekrestyében. Fizetni a jelentkezéssel együtt kell.

– A Búzaszem Iskola adventi vásárt szervez december 4-én vasárnap az iskola aulájában. Szeretettel várnak mindenkit, részletek a hirdetőtáblán.

– Aki szeretne előfizetni a keresztény újságokra vagy meglévő előfizetését szeretné lemondani kérjük jelezze ezt az irodában!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!