2021. Virágvasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. március 28 – április 4.

Virágvasárnap

 

VASÁRNAP( március 28. )
  
10. 30: Hálából Melindáért

KEDD ( március 30. )
18. 00 (Szentmise) :

CSÜTÖRTÖK ( április 1.) Utolsó vacsora emlékmiséje
18. 00 (Szentmise) : Jószándékra

VASÁRNAP ( április 4. ) Húsvétvasárnap
  
10. 30: Hívekért


– A szentmisék a jövő héten továbbra is online formában követhetőek a plébánia youtube csatornáján. Temetés és betegellátás ügyben az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni: god@vaciegyhazmegye.hu, 30/7371907

– A Szent három nap szertartásai a következőképpen alakulnak:

Nagycsütörtökön a szentmise az utolsó vacsora emlékére az alsógödi templomban lesz 18 órától és templomunk youtube csatornáján követhető.A szentmise után lehetőség lesz szentáldozáshoz járulni csak az alsógödi templomban kb. ¾ 7 – ¼ 8-ig.

A nagypénteki szertartás és a szombati vigíliamise a felsőgödi templomban lesz megtartva és a felsőgödi plébánia youtube csatornáján követhető, pénteken 18 órától, szombaton pedig 17.30-tól. Ezen a két napon is lehetőség lesz majd szentáldozásra, de csak a felsőgödi templomban a szertartások végétől kb. 19 órától 19.30-ig.

Nagyszombati Szent-Sír látogatás templomunkban 9 és 17 óra között lehetséges, csak maszkban és a megfelelő távolság megtartásával, valamint figyeljünk arra, hogy egyszerre ne legyünk sokan a sírnál!!

Kérjük jelentkezzenek azok, akik biztosan tudnak vállalni egy-egy fél órát, hogy a sír és a templom ne maradjon őrzés nélkül.

Húsvét vasárnap 10.30-kor kezdődik az ünnepi szentmise templomunkban, áldozáshoz járulni a szentmisét követően kb. ¼ 12- től ¾ 12-ig lehet.

A templomba érkezéskor minden esetben használjuk a kézfertőtlenítőt! A kertben és a templom előtt kerüljük a csoportos beszélgetést, tartsuk be a hatósági előírásokat!

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat!

– Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!