2021. Nagyboldogasszony ünnepe

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. augusztus 15 – 22.

Nagyboldogasszony ünnepe

 

VASÁRNAP( augusztus 15. )
  
10. 30: + Telek Istvánért és élő családtagjaiért

KEDD ( augusztus 17. )
Ezen a napon nem lesz szentmise!

CSÜTÖRTÖK ( augusztus 19. )
18. 00 (Szentmise) :Hálából Boglárka súlyos betegségből gyógyulásáért

PÉNTEK ( augusztus 20. )Szent István király,Magyarország fővédőszentje

      10. 30: Hálaadó ünnepi szentmise, templombúcsú

SZOMBAT ( augusztus 21. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( augusztus 22. ) Évközi 21. vasárnap
  
10. 30: Koréh család élő és + tagjaiért


– Augusztus 20-án ünnepeljük templomunk felszentelésének 25. évfordulóját. Az ünnepi szentmisét Marton Zsolt püspök atya mutatja majd be pénteken 10.30-kor. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a szentmisére és az azt követő ebédre, adjunk hálát együtt templomunkért, közösségünkért! Kérjük a testvéreket, hogy hozzanak édes vagy sós süteményt erre az alkalomra!

– A NEK Titkársága a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, augusztus 29-ig várja a jelentkezéseket. A szervezés megkönnyítése miatt kérik, hogy minél korábban jelentkezzenek a résztvevők, ugyanakkor a helyek kiosztásánál is elsőbbséget élveznek a korábban regisztráltak. A kongresszuson, a nyilvános szentmiséken és az eucharisztikus körmeneten való részvételünkkel tegyünk tanúságot hitünkről a világ felé! A pontos program és a jelentkezéshez szükséges minden információ elérhető a kongresszus honlapján, az iec2020.hu oldalon. Akinek szüksége van segítségre a regisztrációval kapcsolatban jelezze ezt a sekrestyében!

A Gödi Barokk Napok befejező koncertje augusztus 29-én vasárnap lesz templomunkban. Részletek a szórólapokon a kijáratnál.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!