2021. Nagyböjt 3. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. március 7 – 14.

Nagyböjt 3. vasárnap

 

VASÁRNAP( március 7. )
  
10. 30: Élő és + hozzátartozókért

KEDD ( március 9. )
18. 00 (Szentmise) : + Miklósért és + nagyszülőkért

CSÜTÖRTÖK ( március 11.)
18. 00 (Szentmise) : Hálából

SZOMBAT ( március 13. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) : A Fekete család élő és + hozzátartozóiért

VASÁRNAP ( március 14. ) Nagyböjt 4. vasárnap
 
10. 30: + Erzsébet édesanyáért


– A járványhelyzet kedvezőtlen alakulása miatt a március 8., hétfőtől püspöki rendelkezésre a Váci Egyházmegye egész területén nem mutathatóak be nyilvános szentmisék. Azokon a hétköznapokon amelyeken már van miseszándék, illetve szombaton és vasárnap a szentmisék online formában követhetőek lesznek a plébánia youtube csatornáján, amelyet plébániánk honlapjáról is el lehet érni.   Azok akik kértek miseszándékot, de szeretnék olyan időpontra áthelyeztetni azt, amikor már lehet újra szentmisére jönni, kérjük jelezzék ezt a sekrestyében.

Továbbá március 8-tól szünetel az irodai szolgálat is. Temetés, betegellátás ügyben az alábbi elérhetőségeken lehet jelentkezni: god@vaciegyhazmegye.hu, 30/7371907

A Katolikus Karitász nagyböjti élelmiszergyűjtést szervez március 7-14. között a rászoruló családok megsegítésére. Kérjük lehetőségeikhez mérten támogassák tartós-élelmiszer adományaikkal a nehéz körülmények közt élőket. Adományaikat ezen a héten a megváltozott helyzetre való tekintettel kedden, csütörtökön és szombaton délután 16 és 18 óra között hozhatják.Felajánlásaikat előre is köszönjük!

– Ismét elérkezett az adóbevallások elkészítésének ideje.Kérjük támogassák személyi jövedelemadójuk első 1%-val a Katolikus Egyházat (technikai azonosító: 0011), a második 1 %-kal pedig egyházközségünk Szent István Alapítványát ( adószám: 18662670-1-13 ) Köszönjük szépen!

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat!

– Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!