2021. Krisztus, a Mindenség Királya

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. november 21 – 28.

Krisztus, a Mindenség Királya

 

VASÁRNAP( november 21. )
  
10. 30: + Jenő, + Ilona és + Olivér lelki üdvéért

KEDD ( november 23. )
18. 00 (Szentmise) :+ Éva lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( november 25. )
18. 00 (Szentmise) :+ Jenő és + Katalin és + gyermekeik lelki üdvéért

SZOMBAT ( november 27. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Várady család élő és + tagjaiért

VASÁRNAP ( november 28. ) Advent 1. vasárnapja
  
10. 30: Hívekért

– Kedden a szentmise után szentségimádás, alatta gyóntatás.

– Az adventi időszakban hétköznap kedden és csütörtökön hagyományosan reggel 6 órakor lesznek majd a szentmiséink, szeretnénk kérdezni a kedves testvéreket, elsősorban azokat akik tervezik hogy az adventi időszakban részt vesznek a hajnali szertartásokon, hogy a szerdai és a pénteki napon igénylik-e adventi igeliturgia alkalmait is? Válaszaikat kérjük 25-e csütörtökig valamilyen formában,-  emailben, telefonon, személyesen,- Kristóf atyának vagy a sekrestyében jelezzék!! Köszönjük!!

2022-re is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló Élő Kenyér misekalauzt. Ez egy színes folyóirat 5-12 éves gyerekeknek, amely tartalmazza minden vasárnapra a mise, az olvasmány, a szentlecke és az evangélium szövegeit. Rövid magyarázatok, feladatok is segítik a megértést. A gyerekek így követni tudják, amit hallanak. Az előfizetés egy évre 5400 Ft – (Tehát egy szám 450 Ft). Aki kéri az újságot, az december 5-éig jelentkezzen valamelyik gödi templom sekrestyéjében. Fizetni a sekrestyékben a jelentkezéssel együtt kell.

Adventi koszorúkötést szervezünk jövő szombaton november 27.-én 10-tól 13-ig az alsógödi plébánián. Kézügyesség nem kell hozzá, alapanyagokat (koszorút, fenyőágat, gyertyákat, díszeket) biztosítjuk, melyért 800 ft-ot kérünk.Így együtt közösségben is ráhangolódhatunk a kezdődő adventi időszakra. Szeretettel várunk mindenkit!

– Ovishittant tartanak fiatalok minden vasárnap a fél 11-es szentmise tanító része alatt a plébánián. szeretettel várjuk a kisgyermekeket.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!